מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל

מעבירים את האטריות לקערה ומוסיפים את הקרמל, הקינמון, הג'ינג'ר, החמוציות והפקאנים. צילום אפיק גבאי
מתכון קל להכנה של מותג מאסטר שף למאפה קיגל מתקתק ומרהיב עין פה עם חמוציות, פקאן מסוכר וקרמל. מתאים לארוחות חג וערב שבת

מצרכים

2 חבילות אטריות בינוניות כמו של מאסטר שף

60 גרם חמאה

1 כוס סוכר

1 כפית קינמון

½ כפית ג'ינג'ר קצוץ

4 ביצים

100 גרם פקאן מסוכר

100 גרם חמוציות

צילום אפיק גבאי
צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

מבשלים במים רותחים את האטריות לפי הוראות ההכנה שעל האריזה. מצננים.

מכינים את הקרמל: מניחים בסיר חמאה וסוכר ומערבבים עד שהסוכר מקבל צבע קרמלי. מסירים מהאש.

מעבירים את האטריות לקערה ומוסיפים את הקרמל, הקינמון, הג'ינג'ר, החמוציות והפקאנים.

מערבבים היטב ומוסיפים את הביצים.

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בחמאה ואופים כ- 80 דקות ב- 170 מעלות.

הגשה

מוציאים מהתנור.

מצננים כ- 15 דקות, הופכים על צלחת הגשה ומסירים בעדינות את הנייר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר