מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל

מתכון קל להכנה של מותג מאסטר שף למאפה קיגל מתקתק ומרהיב עין פה עם חמוציות, פקאן מסוכר וקרמל. מתאים לארוחות חג וערב שבת

מעבירים את האטריות לקערה ומוסיפים את הקרמל, הקינמון, הג'ינג'ר, החמוציות והפקאנים. צילום אפיק גבאי
מעבירים את האטריות לקערה ומוסיפים את הקרמל, הקינמון, הג'ינג'ר, החמוציות והפקאנים. צילום אפיק גבאי

מצרכים

2 חבילות אטריות בינוניות כמו של מאסטר שף

60 גרם חמאה

1 כוס סוכר

1 כפית קינמון

½ כפית ג'ינג'ר קצוץ

4 ביצים

100 גרם פקאן מסוכר

100 גרם חמוציות

צילום אפיק גבאי
צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

מבשלים במים רותחים את האטריות לפי הוראות ההכנה שעל האריזה. מצננים.

מכינים את הקרמל: מניחים בסיר חמאה וסוכר ומערבבים עד שהסוכר מקבל צבע קרמלי. מסירים מהאש.

מעבירים את האטריות לקערה ומוסיפים את הקרמל, הקינמון, הג'ינג'ר, החמוציות והפקאנים.

מערבבים היטב ומוסיפים את הביצים.

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בחמאה ואופים כ- 80 דקות ב- 170 מעלות.

הגשה

מוציאים מהתנור.

מצננים כ- 15 דקות, הופכים על צלחת הגשה ומסירים בעדינות את הנייר.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה