מצרכים
2 חבילות אטריות בינוניות כמו של מאסטר שף
60 גרם חמאה
1 כוס סוכר
1 כפית קינמון
½ כפית ג'ינג'ר קצוץ
4 ביצים
100 גרם פקאן מסוכר
100 גרם חמוציות
אופן ההכנה
מבשלים במים רותחים את האטריות לפי הוראות ההכנה שעל האריזה. מצננים.
מכינים את הקרמל: מניחים בסיר חמאה וסוכר ומערבבים עד שהסוכר מקבל צבע קרמלי. מסירים מהאש.
מעבירים את האטריות לקערה ומוסיפים את הקרמל, הקינמון, הג'ינג'ר, החמוציות והפקאנים.
מערבבים היטב ומוסיפים את הביצים.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בחמאה ואופים כ- 80 דקות ב- 170 מעלות.
הגשה
מוציאים מהתנור.
מצננים כ- 15 דקות, הופכים על צלחת הגשה ומסירים בעדינות את הנייר.