מאפינס גבינות, זיתים ועשבי תיבול

 

חומרים:
50 גר' חמאה
11/2% כוס חלב
6 כפות קמח רגיל
1/2 כוס זיתים קצוצים
150 גר' גבינת קשקבל מגורדת
50 גר' גבינת פרמזן מגורדת
100 גר' בולגרית מגורדת
3 כפות עירית קצוצה
3 כפות בזילקום קצוץ דק
3 ביצים
3 כפות שומשום

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
ממיסים בסיר חלב וחמאה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עד להסמכה.
מוסיפים את הגבינות ועשבי התיבול לבלילה החמה.
מעבירים את התערובת שהתקררה מעט לקערת המיקסר.
מוסיפים מלח ופלפל והביצים, עד שמתקבלת תערובת אוורירית.
מעבירים בעזרת כף לתבנית שקעים מסיליקון.
מפזרים שומשום ואופים כ-30 דקות עד להזהבה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה