מאפינס עגבניות ובזיליקום

חומרים ל-16 יחידות 1 גביע (750 גרם) גבינה לאפיה 5 אחוז שומן כוס וחצי קמח תופח, 1 שקית (200 גרם) פתיתי לייט מסדרת השף הלבן250 גרם (חצי חבילה) גבינת כנען4 עגבניות בינוניותמלחפלפלאגוז מוסקטעלים מ-3 גבעולי בזיליקום3 ביציםחצי כפית סוכר3 כפות שמןמעט חמאה מומסתתבנית שקעים או תבניות אלומיניום חד פעמיותאופן ההכנה1. חוצים את העגבניות, מנקים את חצאי העגבנייה מהגרעינים והנוזלים בעזרת כפית, וחותכים לקוביות קטנות. 2. קוצצים את עלי הבזיליקום. מערבבים את כל הרכיבים בקערה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. 3. מורחים את התבנית בחמאה מומסת ויוצקים מהתערובת מלוא התבנית. 4. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות כ- 20 דקות ומגישים. (על מנת לוודא שהמנה מוכנה נועצים קיסם כשיוצא יבש מוציאים). הצעת הגשה: אפשר להגיש עם סלט מלפפונים בשמן זית ועירית קצוצה.

חומרים ל-16 יחידות
1 גביע (750 גרם) גבינה לאפיה 5 אחוז שומן
כוס וחצי קמח תופח, 1 שקית (200 גרם) פתיתי לייט מסדרת השף הלבן
250 גרם (חצי חבילה) גבינת כנען
4 עגבניות בינוניות
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
עלים מ-3 גבעולי בזיליקום
3 ביצים
חצי כפית סוכר
3 כפות שמן
מעט חמאה מומסת
תבנית שקעים או תבניות אלומיניום חד פעמיות

אופן ההכנה
1. חוצים את העגבניות, מנקים את חצאי העגבנייה מהגרעינים והנוזלים בעזרת כפית, וחותכים לקוביות קטנות.

2. קוצצים את עלי הבזיליקום. מערבבים את כל הרכיבים בקערה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.

3. מורחים את התבנית בחמאה מומסת ויוצקים מהתערובת מלוא התבנית.

4. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות כ- 20 דקות ומגישים. (על מנת לוודא שהמנה מוכנה נועצים קיסם כשיוצא יבש מוציאים).

הצעת הגשה: אפשר להגיש עם סלט מלפפונים בשמן זית ועירית קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר