מוס מסקרפונה ותותים עם וניל בציפוי קקאו מעולה

 

רכיבים לחמש כוסות
1 מקל וניל
250 גרם גבינת מסקרפונה
3 כפות גדושות של אבקת סוכר
1 כפית גדושה של קפה נמס
500 מ"ל שמנת מתוקה קרה מאוד
25 יחידות תותים נקיים וחתוכים לשניים
2 כפיות אבקת קקאו של עלית

אופן ההכנה
מקציפים במיקסר גבינה, קפה נמס, וניל ואבקת סוכר עד לפרוק שווה של הסוכר בגבינה.

לאחר מכן מוסיפים תוך כדי הקצפה את השמנת המתוקה, כך ממשיכים עד לסיום הוספת השמנת ולקבלת קצפת סמיכה ויציבה.

מניחים בכל כוס תותים טריים עד חצי גובה הכוס ומעל התותים מניחים בנדיבות מהמוס מסקרפונה.

רגע לפני ההגשה מפזרים מעל הכול אבקת קקאו בנדיבות ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה