fbpx

מוס מסקרפונה ותותים עם וניל בציפוי קקאו מעולה

רכיבים לחמש כוסות1 מקל וניל 250 גרם גבינת מסקרפונה 3 כפות גדושות של אבקת סוכר 1 כפית גדושה של קפה נמס500 מ"ל שמנת מתוקה קרה מאוד 25 יחידות תותים נקיים וחתוכים לשניים 2 כפיות אבקת קקאו של עלית אופן ההכנה מקציפים במיקסר גבינה, קפה נמס, וניל ואבקת סוכר עד לפרוק שווה של הסוכר בגבינה.לאחר מכן מוסיפים תוך כדי הקצפה את השמנת המתוקה, כך ממשיכים עד לסיום הוספת השמנת ולקבלת קצפת סמיכה ויציבה.מניחים בכל כוס תותים טריים עד חצי גובה הכוס ומעל התותים מניחים בנדיבות מהמוס מסקרפונה.רגע לפני ההגשה מפזרים מעל הכול אבקת קקאו בנדיבות ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רכיבים לחמש כוסות
1 מקל וניל
250 גרם גבינת מסקרפונה
3 כפות גדושות של אבקת סוכר
1 כפית גדושה של קפה נמס
500 מ"ל שמנת מתוקה קרה מאוד
25 יחידות תותים נקיים וחתוכים לשניים
2 כפיות אבקת קקאו של עלית

אופן ההכנה
מקציפים במיקסר גבינה, קפה נמס, וניל ואבקת סוכר עד לפרוק שווה של הסוכר בגבינה.

לאחר מכן מוסיפים תוך כדי הקצפה את השמנת המתוקה, כך ממשיכים עד לסיום הוספת השמנת ולקבלת קצפת סמיכה ויציבה.

מניחים בכל כוס תותים טריים עד חצי גובה הכוס ומעל התותים מניחים בנדיבות מהמוס מסקרפונה.

רגע לפני ההגשה מפזרים מעל הכול אבקת קקאו בנדיבות ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר