מצרכים להכנת 4 מנות
150 גרם שוקולד מריר
50 מ"ל קפה חזק או אספרסו
3 חלמונים
4 כפיות סוכר
2 סוכר וניל
100 מ"ל שמנת מתוקה
3 חלבונים
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד המריר ומערבבים עם הקפה.
מוסיפים חלמונים, סוכר וסוכר וניל וטורפים באמצעות דסקית הטריפה לקבלת בלילה בהירה.
בכלי נפרד טורפים את השמנת המתוקה עד לקבלת מרקם יציב.
מערבבים בתנועת קיפול יחד עם הבלילה של החלמונים.
טורפים את החלבונים עד לקבלת מרקם יציב, ומקפלים בזהירות לשאר הבלילה.
מוזגים לקערות קינוח ומעבירים לקירור במקרר ל-6 שעות.