מוקפץ נתחי סויה דמוי עוף

מתכון של רות אוליבר עבור טבעול למוקפץ עם נתחי סויה דמויי עוף צמחוניים ועסיסיים עם פטריות, פלפל, כרוב, בצל סגול ומלא טעמים של תיבול אסייתי

מוסיפים את נתחי הסויה דמוי עוף. מקפיצים 4-5 דקות עד שמתחילים להזהיב מעט. צילום שרית גופן
מוסיפים את נתחי הסויה דמוי עוף. מקפיצים 4-5 דקות עד שמתחילים להזהיב מעט. צילום שרית גופן

מצרכים ל-6 מנות

4 כפות שמן זית

1 חבילת נתחי סויה דמוי עוף כמו של טבעול

1 פלפל אדום חתוך לקוביות

1 בצל אדום חתוך לקוביות

2 שיני שום כתושות

1 סלסלת פטריות קצוצות

1/4 כרוב לבן פרוס לרצועות דקות

1 גזר חתוך למקלונים

פלפל ירוק חריף פרוס לפרוסות (אופציונלי(

100 גרם נודלס מבושלים

1/2 צרור כוסברה קצוצה

1/4 כוס רוטב סויה קלאסי כמו של אסם

1/3 כוס רוטב צ'ילי מתוק

1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה (30 דקות)

מחממים 2 כפות שמן בווק.

מוסיפים את נתחי הסויה דמוי עוף.

מקפיצים 4-5 דקות עד שמתחילים להזהיב מעט.

מורידים מהאש ושומרים בצד בקערה.

מחזירים את הווק לאש חזקה.

מוסיפים עוד 2 כפות שמן ומחממים היטב.

מוסיפים את כל הירקות )אין חשיבות לקושי הירקות).

מקפיצים כ- 3-4 דקות עד שהירקות חמים.

מוסיפים את נתחי הסויה הצמחוניים לווק.

מערבבים בקערה קטנה סויה, צ'ילי ומיץ לימון,.

מוסיפים לווק ומערבבים.

מוסיפים את הנודלס.

הגשה

מקפיצים עוד 2-3 דקות ומעבירים לכלי הגשה.

מפזרים מעט כוסברה מעל ומגישים מיד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה