מיזם קולינרי-הומני-התנדבותי יסייע לפליטים סורים

רשימת המסעדות והמנות תתעדכן בקביעות בעמוד הפייסבוק "מטבח ללא גבולות Kitchen without borders"

קבב חלאבי של הדסון
קבב חלאבי של הדסון, צילום טל סיון ציפורין

במשך שבועיים (31-16 בינואר) יועברו הכנסות של מנה בהשראת המטבח הסורי – או מנת דגל מתפריטם של מסעדות, בתי קפה, ברים וחנויות יין ברחבי הארץ – לקרן כראם, שפירוש שמה הוא "נדיבות" בערבית. הקרן, המסייעת לילדים, לנשים ולעקורים, פועלת כארגון ללא מטרות רווח, ונבחרה על מנת להבטיח שהכנסות המיזם יגיעו ישירות לידי הנזקקים. למעלה מ- 30 מסעדות ובתי אוכל מרחבי הארץ, כבר הצטרפו ליוזמה.

טרטר דג וטבולה של דא דא ודה
טרטר דג וטבולה של דא דא ודה

בין המסעדות והגופים המשתתפים: השף ישראל אהרוני (עם סדנת בישול פרטית); אדום; אואזיס; אוזריה; אונזה; בוזה; ברוט; גדרה 26; ג'יאקונדה; דא דא ודא; דוק; דיאנה; האנוי; הבסטה; הדסון; חוות צוק; לבן; מאייר; משיה; משק עפאים; סבידה; קזינו זה פריז; רולא; תיתה; M25.

בין המנות שיוצעו: קטאייף ריבה וחבושים (אוזריה); מלפוף ממולא בפריקה, עשבים ורכז רימונים ביתי (דוק); קבב חלבי עם טחינת פיסטוקים ובורגול בציר טלה (הדסון); החומוס של דוחול (דיאנה); פאתה חומוס – קרעי פיתה מיובשים, גרגרי חומוס חמים, רוטב טחינה ויוגורט, סמנה וצנוברים (רולא).

 

רשימת המסעדות והמנות תתעדכן בקביעות בעמוד הפייסבוק "מטבח ללא גבולות Kitchen without borders"

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה