מצרכים לסועד:
100 גרם קלמארי
100 גרם שרימפס
150 גרם צדפות
250 גרם סרטנים
100 גרם חמאה צהובה
שום כתוש
שמן
כוס יין לבישול
מלח
פלפל לבן
חצי לימון
פטרוזיליה
אופן ההכנה:
העבודה צריכה להתבצע על אש גבוהה.
מחממים רבע כוס שמן במחבת ביחד עם כף שום כתוש.
מחממים כדקה ומוסיפים את פירות הים.
מחממים כדקה ומוסיפים חצי כוס יין לבן לבישול וחצי כוס מים.
נותנים למחבת לרתוח, ומוסיפים מלח ופלפל לבן.
סוחטים למחבת חצי לימון ואז סוגרים את המחבת ל- 3-4 דקות בישול.
מוסיפים את החמאה הצהובה, ואחרי שהיא מותכת לרוטב סמיך מוסיפים פטרוזיליה.
ממתכוני עכבר שף 2009