מלאבי ברוטב דבש וקרמל

המצרכים:2 יחידות ריצ' לבישול ולהקרמה110 גרם סוכר (1/2 כוס + כף)50 גרם קורנפלור (1/3 כוס)כפית תמצית וניל או מי ורדיםאופן ההכנה:1. בסיר בישול מביאים לרתיחה 2 יחידות ריצ' לבישול ולהקרמה וסוכר.2. מערבבים יחד קורנפלור ומים בכלי נפרד.3. מיד עם הרתיחה מוסיפים את בלילת הקורנפלור וממשיכים לבחוש עד להסמכה.4. מסירים מהאש, מוסיפים תמצית וניל או מי ורדים ומוזגים לכלי הגשה.רוטב קרמל ודבש:המצרכים:100 גרם סוכר (1/2 כוס)20 גרם מים (2 כפות)60 גר' ריצ' קצפת להקצפה (1/4 כוס)20 ג' דבש (1 כף)אופן ההכנה:1. מכינים קרמל בגוון זהוב כהה ומוסיפים אליו תוך כדי בחישה מתמדת 60 גרם ריצ' להכנת קצפת.2. בוחשים עד לקבלת רוטב חלק.3. מסירים מהאש ומוסיפים את הדבש.הרכבת המנה:יוצקים את הרוטב על גבי המלאבי ומגישים.הצעת הגשה:ניתן לעטר עם מקל קינמון וגרעיני רימון.

המצרכים:
2 יחידות ריצ' לבישול ולהקרמה
110 גרם סוכר (1/2 כוס + כף)
50 גרם קורנפלור (1/3 כוס)
כפית תמצית וניל או מי ורדים

אופן ההכנה:
1. בסיר בישול מביאים לרתיחה 2 יחידות ריצ' לבישול ולהקרמה וסוכר.
2. מערבבים יחד קורנפלור ומים בכלי נפרד.
3. מיד עם הרתיחה מוסיפים את בלילת הקורנפלור וממשיכים לבחוש עד להסמכה.
4. מסירים מהאש, מוסיפים תמצית וניל או מי ורדים ומוזגים לכלי הגשה.

רוטב קרמל ודבש:
המצרכים:
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
20 גרם מים (2 כפות)
60 גר' ריצ' קצפת להקצפה (1/4 כוס)
20 ג' דבש (1 כף)

אופן ההכנה:
1. מכינים קרמל בגוון זהוב כהה ומוסיפים אליו תוך כדי בחישה מתמדת 60 גרם ריצ' להכנת קצפת.
2. בוחשים עד לקבלת רוטב חלק.
3. מסירים מהאש ומוסיפים את הדבש.

הרכבת המנה:
יוצקים את הרוטב על גבי המלאבי ומגישים.
הצעת הגשה:
ניתן לעטר עם מקל קינמון וגרעיני רימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר