ממרח אפונה ואגוזים

 

חומרים:
3 בצלים קצוצים גס,
50 גרם אגוזי מלך,
3 ביצים,
1 קופסת אפונה ירוקה,
מלח, פלפל שחור,
1  כף שמן, או ספריי שמן.

אופן ההכנה:
מכינים ביצים קשות.
מסננים את האפונה שבקופסה( ניתן לשטוף את גרגרי האפונה כדי להסיר מעט מחומרי השימור).
המתכון טעים ביותר אך ורק עם אפונה מקופסת שימורים. יש קופסאות של אפונת גינה קטנטנה, ואלו הכי מומלצות.
"מטגנים" במים את הבצל (אפשר גם עם כף השמן) – עד להשחמתו.
מכניסים למעבד מזון את הביצים הקשות, האפונה השטופה, האגוזים, הבצל המטוגן והתבלינים.
מעבדים עד למרקם הרצוי.
בודקים תיבול ומתקנים.
.

http://www.diets.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה