fbpx

ממרח אפונה ואגוזים

מתאים לממרח על כריכים או כתחליף למנת החלבון בצהריים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
3 בצלים קצוצים גס,
50 גרם אגוזי מלך,
3 ביצים,
1 קופסת אפונה ירוקה,
מלח, פלפל שחור,
1  כף שמן, או ספריי שמן.

אופן ההכנה:
מכינים ביצים קשות.
מסננים את האפונה שבקופסה( ניתן לשטוף את גרגרי האפונה כדי להסיר מעט מחומרי השימור).
המתכון טעים ביותר אך ורק עם אפונה מקופסת שימורים. יש קופסאות של אפונת גינה קטנטנה, ואלו הכי מומלצות.
"מטגנים" במים את הבצל (אפשר גם עם כף השמן) – עד להשחמתו.
מכניסים למעבד מזון את הביצים הקשות, האפונה השטופה, האגוזים, הבצל המטוגן והתבלינים.
מעבדים עד למרקם הרצוי.
בודקים תיבול ומתקנים.
.

http://www.diets.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר