fbpx

ממרח שוקולד אגוזי ביתי

מצרכים:6 כפות חלב50 גרם חמאה80 גרם שוקולד מריר קצוץ 70%5 כפות גדושות של אבקת נוגטקורט מלחאופן ההכנה:ממיסים את השמנת עם החמאה במיקרוגל, בפולסים עדינים של 10 שניות.בוחשים את החלב פנימה ומערבבים היטב לתערובת חלקה.מוסיפים את אבקת הנוגט והמלח ומערבבים עד שלא נותרו גושים.מעבירים לכלי זכוכית ושומרים במקרר.למריחה קלה רצוי להוציא כ-20 דקות לפני כן.www.morane.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
6 כפות חלב
50 גרם חמאה
80 גרם שוקולד מריר קצוץ 70%
5 כפות גדושות של אבקת נוגט
קורט מלח

אופן ההכנה:
ממיסים את השמנת עם החמאה במיקרוגל, בפולסים עדינים של 10 שניות.
בוחשים את החלב פנימה ומערבבים היטב לתערובת חלקה.
מוסיפים את אבקת הנוגט והמלח ומערבבים עד שלא נותרו גושים.
מעבירים לכלי זכוכית ושומרים במקרר.
למריחה קלה רצוי להוציא כ-20 דקות לפני כן.

www.morane.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר