השף ניר צוק ממסעדת קורדליה ביפו, מציג שלל מנות חדשות
בתפריט הקיץ שלו.
בין המנות החדשות בתפריט "קורדליה":
מנות ראשונות:
"מרק גספאצ'ו ירוק" – מרק קר על בסיס שקדים בצל ירוק, שום, ועשבי תיבול מוגש עם שרימפס מעושן ויוגורט – 40 ₪
"סנדוויץ' טוניסאי" – הגירסה של השף ניר צוק לסנדוויץ' המסורתי: פריקסה עשוי במקום ומעליו סלט דלעת, תפו"א וצ'ילי עם טונה טרייה – 48 ₪
"מינימל פרושוטו קרודו" – פרוסות דקות מאוד של פרושוטו מיושן. מוגש עם ביצה עלומה מתובל בשמן זית, קורנישון, עלי רוזמרין קטנטנים וצ'ילי – 54 ₪
מנות עיקריות:
"טורנדו רוסיני" – "ביצה בקן" מפן דה מי, מעליו פילה בקר ומעליו כבד אווז ברוטב פטריות, ציר בקר, פורט ושמן כמהין – 148 ₪
מוסר אביבי – פילה מוסר בפול ירוק טרי, פטריות שמפיניון, סומק, יין מרווה וחמאה. מוגש עם רביולי בטטה – 96 ₪
רביולי עגבניות בסלט ערבי חם – רביולי עשוי במקום במילוי עגבניות קלויות, פטה וזעתר. מגיע עם סלט ערבי חם, מוקפץ בשמן זית – 78 ₪
קורדליה
סמטת הזכוכית 1 פינת יפת 30 יפו
טל. 03-5184668