השף יואל ארדיטי אשר נכנס לתפקידו כשף של לוקאס, הברסרי החדש ברובע לב העיר, יוצא במנות ספיישל ראשונות פרי יצירתו.
ארדיטי, בן 29, חזר מלונדון שם עבד כשנה כשף של חברת פארק פלאז'ה השייכת למשפחת פפושדו. בעבר שימש כ-4 שנים כסו-שף של השף רפי כהן במסעדת רפאל. ארדיטי יעבוד יחד עם היועצת הקולינרית של לוקאס- השפית תמר בלאי (אקס ארקדיה).
מנות הספיישל הן
רביולי גבינת עיזים וחצילים 48 שקל
ביף בורגניון 80 שקל
מרק יוגורט כבשים קר 42 שקל
סטייק טרטר 54 שקל
לוקאס
רח' מזא"ה 3
תל אביב
טלפון: 03-5252565