מסעדת בוחא בשוק הכרמל חוגגת שנה עם השפים אלעד הרוש, אביב משה, אבי ביטון, עדי אבו וסבינה ולדמן

כמו במסעדות שוק רבות בעולם, יש ב"בוחא" מנות ספיישל רבות המורכבות על פי חומרי הגלם היומיים הנמצאים בשוק המקיף את המסעדה

מסעדת "בוחא" של השף אלעד הרוש חוגגת שנה של פעילות.
המסעדה ממוקמת בלב שוק הכרמל בתל-אביב,וחלונותיה הגדולים פונים אל דקורציית השוקה.
המסעדה מתמחה באוכל באורינטציה ים-תיכונית עם השפעות מהמטבח המרוקאי.
כמו במסעדות שוק רבות בעולם, יש ב"בוחא" מנות ספיישל רבות המורכבות על פי חומרי הגלם היומיים הנמצאים בשוק המקיף את המסעדה.

לכבוד חגיגות השנה הזמין השף אלעד הרוש שפים חברים לבשל איתו, וכך יהיה אפשר ליהנות באווירה אינטימית מהארוחות הבאות:

6.2 – השפית סבינה ולדמן ממסעדת "ננה".
13.2 – השף אביב משה ממסעדת "Messa".
20.2 – השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה".
27.2 – את השף עדי אבו.

בין המנות בארוחות:
השף אביב משה – תבשיל לחי על פירה שורשים.
השף אבי ביטון – פסטיה של שוק טלה.
השפית סבינה ולדמן – דג מוסר ים עם קרם חצילים מעושנים בחלב קוקוס.
השף עדי אבו – צוואר טלה על חיטה ירוקה.
השף אלעד הרוש – תבשיל מוח עגל, חריסה ולימון כבוש על קוסקוס.

מדי יום שלישי יבשל אלעד הרוש תפריט ספיישלים עם השף/ חבר האורח בשני "סיטים" שונים: 19:00 ו-21:30.

חובה להזמין מקום מראש בשל מספר המקומות המוגבל.


בוחא
רח' מאיר 42 פינת הכרמל (שוק הכרמל) תל-אביב
טל. 077-3232422




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר