מסעדת כרמים בתפריט ים תיכוני לחורף 2009

שף סהר רפאל, זוכה תוכנית הריאליטי "המטבח", נוהג להשתמש בהכנת המנות בתבלינים ובירקות הגדלים במשתלה ובגינת הירק הצמודות אל המסעדה

מסעדת "כרמים" במושב סגולה והשף סהר רפאל, מציגים תפריט חדש לרגל חורף 2009.
הקו המוביל של מסעדת השף הכפרית,על אם הדרך בדרום, מחוזק בחורף זה בתפריט מגוון המבוסס על מנות המשלבות בין סגנונות בישול שונים המושפעים מתרבות הבישול הבינלאומית, והפעם עם קריצה ים-תיכונית במגוון של טעמים, ריחות ותבלינים.

שף סהר רפאל, זוכה תוכנית הריאליטי "המטבח", נוהג להשתמש בהכנת המנות בתבלינים ובירקות הגדלים במשתלה ובגינת הירק הצמודות אל המסעדה. התפריט החדש של חורף 2009 משלב בין המנות הישנות והאהובות של מסעדת "כרמים" לבין מנות חדשות, המבוססות על מרכיבים ומוצרי מזון חדשים מהמטבח של מסעדת השף.

בתפריט זה מוצעת מנת הדגל של המסעדה, ה"קולומביאן מיט" המשלבת נתחי אנטריקוט, פילה בקר וכבד אווז ומוגשת מזה שנתיים – עתה עם רוטב חדש על בסיס ליקר סברה ושוקולד (128 ₪).
מנת כבד האווז תוגש באווירה ים-תיכונית על קדאיף, אגוזי לוז וקרמל בליווי שערות חלווה וסילאן (52 ₪).

מנות נוספות בתפריט כרמים לחורף 2009:
מנות ראשונות: סלט חלומי – גבינת חלומי, פורטבלו, עגבניות מיובשות, שרי, בצל ירוק ועלי בזיליקום מוקפצים במחבת לוהטת, על מבחר חסות בשמן זית ומיץ לימון (41 ₪), סייגון – שרימפס, שום, חמאה ויין לבן על מצע פירה עירית (39 ₪).

מנות עיקריות: צלעות טלה – בציפוי פיסטוקים קצוצים בציר טלה ויין אדום
(87 ₪). אוקיינוס – פילה בקר ושרימפס בלאק-טייגר ברוטב פלפלת פטריות מעודן
(108 ₪). פילה סלמון – בקראסט תבלינים על מצע לבבות ארטישוק צלויים בגריל מוקפצים בחמאה ומרווה
(86 ₪). פסטה קינרס – ארטישוק, אספרגוס, נתחי עוף, זיתי קלמטה, שמן זית, שום, עשבי תיבול ויין לבן (46 ₪).

כרמים 
מושב סגולה
טל.: 08-8505859
8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4)
24:00-09:00 (כל ימות השבוע), ארוחות בוקר עד 12:00. עסקיות עד 17:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר