מסעדת לה פלאנצ'ה פותחת לעסקיות בימים א'-ה'

המטבח הבאסקי מורכב בעיקרו ממנות טאפאס ומנות דגים עונתיות, הנעשות בדרך כלל על הפלאנצ'ה. הבישול הבאסקי הוא בישול פשוט, השומר על טעמי חומרי הגלם

מסעדת "לה פלאנצ'ה" שנפתחה בחודש מאי ברח' ירמיהו בתל-אביב,
מגישה תפריט באסקי של השף רוברט קלוגר, אשר עבד במסעדת "לה אמיז'אן" בעלת כוכב מישלן – המסעדה הבאסקית הוותיקה ביותר בפריז. ב"לה אמיז'אן" למד את רזי המטבח הבאסקי מהשף סטפן ז'גו.

המטבח הבאסקי מורכב בעיקרו ממנות טאפאס ומנות דגים עונתיות, הנעשות בדרך כלל על הפלאנצ'ה. הבישול הבאסקי הוא בישול פשוט, השומר על טעמי חומרי הגלם.

בימים אלה פותחים את מסעדת "לה פלאנצ'ה" לעסקיות.
ארוחה עסקית ב"לה פלאנצ'ה" כוללת: לחם, זיתים ושמן זית, שש מנות טאפאס לפתיחה ועיקרית ב-68 ₪.
קינוח בעסקית יעלה בין 20 ל-25 ₪.
העסקיות מוגשות בימים א'-ה' בין השעות 12:30-18:00.

טאפסים לפתיחה:
גספצ'ו
סלט עשבים
ברוסקטה סלט עגל
סלט ראשי קלמרי ותפוחי אדמה
פלפלים כבושים
נקניק ביתי סיסינה

מנה עיקרית לבחירה:
ריזוטו ירקות
מיקס דגי ים בפריטורה
צ'אודר באסקי קיצי
נקניקיית טלה
פילה דג היום (תוספת 18 ₪)
נתח בשר משתנה (תוספת 15 ₪)

קינוחים עסקיים:
טארט פירות עונתי – 25 ₪
סורבה (פירות-יער, מנגו) – 20 ₪


לה פלאנצ'ה
רח' ירמיהו 54 ת"א
טל. 03-6047222

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר