מסעדת מיט אנד ויין הכשרה בהרצליה הולכת על סטייקים בגדול

מחיר סטייק הממוטה, הקטן מבין השניים, הנו 265 ש"ח ל-1.2 ק"ג, והוא שילוב בין אנטריקוט על העצם וחיבור של נתח האסאדו.

לכבוד יום הולדתה החמישי של מסעדת מיט אנד ויין הכשרה באזור תעשייה הרצליה פיתוח, החליטו במסעדה לצאת בסדרה סטייקים בגדלי שיא: הטי רקס והממוטה הענקיים, במשקל ממוצע של כ-1.5 קילו ו-1.2 קילו, והם מהווים מעתה את מנות הדגל של המסעדה (המשקל משתנה בהתאם לנתחים ולבקשת הסועד).

מחיר סטייק הממוטה, הקטן מבין השניים, הנו 265 ש"ח ל-1.2 ק"ג, והוא שילוב בין אנטריקוט על העצם וחיבור של נתח האסאדו. הטי רקס, הגדול, יעלה 34 ש"ח ל- 100 גרם, והוא נתח פריים ריב איכותי.

שני הבשרים מגיעים על קרשי חיתוך גדולים, ויכולים להתאים לשניים ואף לשלושה או ארבעה סועדים – בהתאם לקיבולת האישית. בנוסף התחדש התפריט בנתח כתף טלה ובשיפוד מעורב של פרגית ובקר.

מיט אנד ויין
רח' שנקר 16 א.ת. הרצליה פיתוח
טל. 09-9567006

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר