לכבוד יום הולדתה החמישי של מסעדת מיט אנד ויין הכשרה באזור תעשייה הרצליה פיתוח, החליטו במסעדה לצאת בסדרה סטייקים בגדלי שיא: הטי רקס והממוטה הענקיים, במשקל ממוצע של כ-1.5 קילו ו-1.2 קילו, והם מהווים מעתה את מנות הדגל של המסעדה (המשקל משתנה בהתאם לנתחים ולבקשת הסועד).
מחיר סטייק הממוטה, הקטן מבין השניים, הנו 265 ש"ח ל-1.2 ק"ג, והוא שילוב בין אנטריקוט על העצם וחיבור של נתח האסאדו. הטי רקס, הגדול, יעלה 34 ש"ח ל- 100 גרם, והוא נתח פריים ריב איכותי.
שני הבשרים מגיעים על קרשי חיתוך גדולים, ויכולים להתאים לשניים ואף לשלושה או ארבעה סועדים – בהתאם לקיבולת האישית. בנוסף התחדש התפריט בנתח כתף טלה ובשיפוד מעורב של פרגית ובקר.
מיט אנד ויין
רח' שנקר 16 א.ת. הרצליה פיתוח
טל. 09-9567006