מסעדת EDISON ברעננה מקבלת את האביב בתפריט פרחוני

שף טל הרשקוביץ הרכיב ארוחה אביבית ובה מנות עם שלל פרחי מאכל כמו אמנון ותמר, פרחי קישוא, כובע הנזיר, חמניות וורדים. התפריט יוגש עד 7 לאפריל

"EDISON", הרסטו בר השל רעננה, מקבל את האביב בתפריט שכולו פרחים רעננים.
שף טל הרשקוביץ הרכיב ארוחה אביבית ובה מנות עם שלל פרחי מאכל כמו אמנון ותמר, פרחי קישוא, כובע הנזיר, חמניות וורדים. התפריט יוגש עד 7 לאפריל.

מנה ראשונה:
סלט אמנון ותמר עם פירות ים בווינגרט תפוחים (48 ₪)
מנה עיקרית:
פרחי קישוא במילוי פירות ים על מצע שעועית שחורה ועשבי תיבול ברוטב יוגורט טובוקו וכובע נזיר (54 ₪)
מנה אחרונה:
מלבי פרחים ושוקולד עם תותי שדה טחונים וורדים מאודים (36 ₪)


בנוסף ניתן להזמין קוקטיילים פרחוניים כמו מרטיני יסמין – מרטיני, וודקה וחליטת תה יסמין, purple gin – ג'ין עם מונין לבנדר ורוזליטה – וודקה פירות יער ומי ורדים. מחיר כל קוקטייל: 32 ₪.



Edison
רח' אחוזה 282 רעננה
טל. 09-7743131

א'-ש' 12:00 ועד לקוח אחרון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר