מעדן לימונים

חומרים: 6 לימונים עסיסיים 2 כוסות סוכר לבן 2 שיני ציפורן מקל קינמון אופן ההכנה: פורסים את הלימונים לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ. מסדרים את הלימונים בצנצנת, אחת או יותר, ומכסים בסוכר. סוגרים את הצנצנת, מנערים היטב ושומרים במקרר במשך שבוע לפחות. מעבירים את הלימונים והנוזל לסיר, מוסיפים חצי כוס מים ואת שארית הסוכר, הציפורן והקינמון.מבשלים על אש קטנה במשך כשעה. מוציאים את הציפורן והקינמון ומניחים להתקרר. מעבירים לצנצנת ומכניסים למקרר. מגישים עם פרוסות לחם טרי קלויות ומרוחות בחמאה.אתר האוכל של ג'אקומו: www.giacommo.net

חומרים:
6 לימונים עסיסיים
2 כוסות סוכר לבן
2 שיני ציפורן
מקל קינמון

אופן ההכנה:
פורסים את הלימונים לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ.
מסדרים את הלימונים בצנצנת, אחת או יותר, ומכסים בסוכר.
סוגרים את הצנצנת, מנערים היטב ושומרים במקרר במשך שבוע לפחות.
מעבירים את הלימונים והנוזל לסיר, מוסיפים חצי כוס מים ואת שארית הסוכר, הציפורן והקינמון.
מבשלים על אש קטנה במשך כשעה.
מוציאים את הציפורן והקינמון ומניחים להתקרר.
מעבירים לצנצנת ומכניסים למקרר.
מגישים עם פרוסות לחם טרי קלויות ומרוחות בחמאה.

אתר האוכל של ג'אקומו:
www.giacommo.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר