מפגש פסגה של אשפי מטבח ביערות הכרמל

נראה כי אין הגדרה טובה יותר מאשר ועידת פסגה של אשפי המטבח הישראלים, לאירוע בו ב- 25 בינואר יפגשו השפים שרי אנסקי, שאול אברון וארז קומרובסקי,  כאשר שף אחוזת יערות הכרמל, אמיר כלפון יארח את השלושה בסדנת בישול בשרים.

למשתתפים בסדנה זאת תהיה הזדמנות ראשונה ויוצאת דופן לפגוש מקרוב שלושה אשפי מטבח מהטובים בארץ, וללמוד מהם את תורת בישול הבשר.
כאן ניתן יהיה להכיר מקרוב את הבשר, ללמוד כיצד לטפל בו נכון, ולהשתתף בסדנאות בנושא קדירות, בשר בריא, הכנת חמין וכו'.

סדנת הבישול של אחוזת יערות הכרמל הינה מסורת מוצלחת ושיתוף פעולה פורה בין השפים ארז קומרובסקי ואמיר כלפון, אשר מקיימים מזה מספר שנים מספר אירועים בשנה.

הפעם יהיה זה מפגש של אשפי מטבח המייצגים ארבעה דורות. מהוותיק והמנוסה – שאול אברון, דרך השפית וכותבת ספרי האוכל ובעלת מדור האוכל השבועי במוסף סופשבוע של מעריב – שרי אנסקי, השף ארז קומרובסקי,  ולצעיר השפים במפגש – אמיר כלפון, שף אחוזת יערות הכרמל.

במהלך הסדנה שתימשך 3 ימים (2 לילות) יחוו המשתתפים סדנאות בישול, הרצאות מלוות בהדגמות, ארוחות גורמה ועוד.

מחיר ההשתתפות: 2,275 ₪ לאדם בחדר זוגי.
כולל שהייה באחוזה לשני לילות, אירוח על בסיס פנסיון מלא, השתתפות בכל הסדנאות,ושימוש חופשי במתקני האחוזה.

טלפון להזמנות: 04-8307878






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה