מרק בלאדי מרי

חומרים ל-4 מנות800 גרם עגבניות מקולפות (אפשר שימורים)גבעול סלרי 2 כפיות סוכר3 כפות שמן זיתכף קטשופ היינץ חריף עם טבסקווודקה רוטב וורצ'סטר (לא חובה(מלח ופלפל שחור גרוסאופן הכנה1. במעבד מזון, מערבבים עגבניות, סלרי, סוכר, שמן זית וקטשופ היינץ למרקם נוזלי (אם חסר אפשר להוסיף מעט מים2. מחממים בסיר עד לרתיחה עדינה, מתבלים במלח ופלפל. 3. יוצקים מנה (מצקת גדולה אחת) לקערית, מוסיפים מנת וודקה) לפי הטעם) ומתבלים בוורצ'סטר.

חומרים ל-4 מנות
800 גרם עגבניות מקולפות (אפשר שימורים)
גבעול סלרי
2 כפיות סוכר
3 כפות שמן זית
כף קטשופ היינץ חריף עם טבסקו
וודקה
רוטב וורצ'סטר (לא חובה(
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנה
1. במעבד מזון, מערבבים עגבניות, סלרי, סוכר, שמן זית וקטשופ היינץ למרקם נוזלי (אם חסר אפשר להוסיף מעט מים

2. מחממים בסיר עד לרתיחה עדינה, מתבלים במלח ופלפל.

3. יוצקים מנה (מצקת גדולה אחת) לקערית, מוסיפים מנת וודקה) לפי הטעם) ומתבלים בוורצ'סטר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר