fbpx

מרק בלאדי מרי

חומרים ל-4 מנות800 גרם עגבניות מקולפות (אפשר שימורים)גבעול סלרי 2 כפיות סוכר3 כפות שמן זיתכף קטשופ היינץ חריף עם טבסקווודקה רוטב וורצ'סטר (לא חובה(מלח ופלפל שחור גרוסאופן הכנה1. במעבד מזון, מערבבים עגבניות, סלרי, סוכר, שמן זית וקטשופ היינץ למרקם נוזלי (אם חסר אפשר להוסיף מעט מים2. מחממים בסיר עד לרתיחה עדינה, מתבלים במלח ופלפל. 3. יוצקים מנה (מצקת גדולה אחת) לקערית, מוסיפים מנת וודקה) לפי הטעם) ומתבלים בוורצ'סטר.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל-4 מנות
800 גרם עגבניות מקולפות (אפשר שימורים)
גבעול סלרי
2 כפיות סוכר
3 כפות שמן זית
כף קטשופ היינץ חריף עם טבסקו
וודקה
רוטב וורצ'סטר (לא חובה(
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנה
1. במעבד מזון, מערבבים עגבניות, סלרי, סוכר, שמן זית וקטשופ היינץ למרקם נוזלי (אם חסר אפשר להוסיף מעט מים

2. מחממים בסיר עד לרתיחה עדינה, מתבלים במלח ופלפל.

3. יוצקים מנה (מצקת גדולה אחת) לקערית, מוסיפים מנת וודקה) לפי הטעם) ומתבלים בוורצ'סטר.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר