fbpx

מרק ברוקולי ואפונה

חומרים:1 חבילה ברוקולי קפוא 2 תפוחי אדמה בינונייםו בצל יבש בינוני קצוץ דק6 כוסות ציר מרק עוף או בשר1/2 מיכל שמנת מתוקה1 כוס אפונה קפואה או טרייה3 כפות שמן קנולהמלח ופלפל שחור4 שיני שום1 כף סויהקרוטונים אופן ההכנה:שמים בסיר שמן ומטגנים בו את הבצל. כשהבצל מתחיל להשחים מוסיפים גם את השום.אחרי דקה אחת מוסיפים את הברוקולי שהופשר קודם לכן (משאירים 4 תפרחות לא מבושלות).מטגנים כ-2 דקות ומוסיפים את ציר המרק וכף סויה.קוצצים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר.סוגרים את הסיר ומבשלים במשך כשעה.מרסקים את כל הירקות שבסיר בעזרת קוצץ ידני, ומעבירים את התערובת במסננת.מתבלים במלח ובפלפל ומוסיפים חצי מיכל שמנת מתוקה.מוסיפים לסיר את האפונה ופרחי הברוקולי שהשארנו בצד, כאשר הם קצוצים לתפרחות קטנות.מבשלים על אש גבוהה 5 דקות נוספות ומורידים מהאש.מגישים עם קרוטונים מפוזרים מעל.www.giacomo.net
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
1 חבילה ברוקולי קפוא
2 תפוחי אדמה בינוניים
ו בצל יבש בינוני קצוץ דק
6 כוסות ציר מרק עוף או בשר
1/2 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס אפונה קפואה או טרייה
3 כפות שמן קנולה
מלח ופלפל שחור
4 שיני שום
1 כף סויה
קרוטונים

אופן ההכנה:
שמים בסיר שמן ומטגנים בו את הבצל.
כשהבצל מתחיל להשחים מוסיפים גם את השום.
אחרי דקה אחת מוסיפים את הברוקולי שהופשר קודם לכן (משאירים 4 תפרחות לא מבושלות).
מטגנים כ-2 דקות ומוסיפים את ציר המרק וכף סויה.
קוצצים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר.
סוגרים את הסיר ומבשלים במשך כשעה.
מרסקים את כל הירקות שבסיר בעזרת קוצץ ידני, ומעבירים את התערובת במסננת.
מתבלים במלח ובפלפל ומוסיפים חצי מיכל שמנת מתוקה.
מוסיפים לסיר את האפונה ופרחי הברוקולי שהשארנו בצד, כאשר הם קצוצים לתפרחות קטנות.
מבשלים על אש גבוהה 5 דקות נוספות ומורידים מהאש.
מגישים עם קרוטונים מפוזרים מעל.


www.giacomo.net

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר