מרק כתום חורפי

חברת כרמית מציעה מתכון למרק כתום בריא קל להכנה וטעים שיחמם את הימים הקרים

לאחר שהמרק והירקות יתבשלו יש להמתין שהמרק יתקרר מעט ולטחון בבלנדר ידני עד קבלת מרקם קטיפתי. צילום נמרוד גנישר
לאחר שהמרק והירקות יתבשלו יש להמתין שהמרק יתקרר מעט ולטחון בבלנדר ידני עד קבלת מרקם קטיפתי. צילום נמרוד גנישר

מצרכים

2 בצלים בינוניים
4 גזרים
3 בטטות

 אופציה

חתיכת דלעת או דלורית

צילום נמרוד גנישר
צילום נמרוד גנישר

 אופן ההכנה

לקצוץ 2 בצלים בינוניים ולטגן עד הזהבה.
לחתוך 4 גזרים לעיגולים גסים ולהוסיף לסיר.
לחתוך לריבועים 3 בטטות בינוניות ולהוסיף אותן לסיר.
ניתן להוסיף גם חתיכה של דלעת או דלורית.

לטגן את כל הרכיבים יחד עם הבצל.
לכסות הכל עם מים רותחים ולהביא לרתיחה.
להנמיך לאש קטנה ולבשל עד להתרככות הירקות.
לתבל במלח, פלפל ובאבקת מרק.

לטעום ולתקן טעמים.

לאחר שהמרק והירקות יתבשלו, להמתין שהמרק יתקרר מעט ולטחון בבלנדר ידני עד קבלת מרקם קטיפתי.

הגשה

מוצע להגיש לצד המרק פניני קרקר דגנים בטעם שאוהבים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה