מרק פטריות ובורגול

ממתכוני החורף של שומרי משקל6 מנות, כל מנה מכילה 1 נקודההכנה: 20 דקותבישול: 45 דקותהחומרים:1 כף שמןבצל בינוני קצוץ דקסלסלת פטריות שמפיניוןכף גדושה מרק פטריותקורט אגוז מוסקט1/2 כוס בורגולמיםמלח, פלפלההכנה:· מטגנים את הבצל עד שמשחים· שוטפים את הפטריות וחותכים לפרוסות· מוסיפים את הפטריות לסיר ומשחימים מעט· מוסיפים את אבקת המרק, אגוז המוסקט והבורגול · ממלאם את הסיר במים· מבשלים כ- 45 דקות בסיר מכוסה· מסירים את המכסה ומסמיכים מעט את המרק· ממליחים ומפלפלים לפי הטעם

ממתכוני החורף של שומרי משקל

6 מנות, כל מנה מכילה 1 נקודה
הכנה: 20 דקות
בישול: 45 דקות

החומרים:
1 כף שמן
בצל בינוני קצוץ דק
סלסלת פטריות שמפיניון
כף גדושה מרק פטריות
קורט אגוז מוסקט
1/2 כוס בורגול
מים
מלח, פלפל

ההכנה:
· מטגנים את הבצל עד שמשחים
· שוטפים את הפטריות וחותכים לפרוסות
· מוסיפים את הפטריות לסיר ומשחימים מעט
· מוסיפים את אבקת המרק, אגוז המוסקט והבורגול
· ממלאם את הסיר במים
· מבשלים כ- 45 דקות בסיר מכוסה
· מסירים את המכסה ומסמיכים מעט את המרק
· ממליחים ומפלפלים לפי הטעם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר