מרק פטריות ובורגול

 

ממתכוני החורף של שומרי משקל

6 מנות, כל מנה מכילה 1 נקודה
הכנה: 20 דקות
בישול: 45 דקות

החומרים:
1 כף שמן
בצל בינוני קצוץ דק
סלסלת פטריות שמפיניון
כף גדושה מרק פטריות
קורט אגוז מוסקט
1/2 כוס בורגול
מים
מלח, פלפל

ההכנה:
· מטגנים את הבצל עד שמשחים
· שוטפים את הפטריות וחותכים לפרוסות
· מוסיפים את הפטריות לסיר ומשחימים מעט
· מוסיפים את אבקת המרק, אגוז המוסקט והבורגול
· ממלאם את הסיר במים
· מבשלים כ- 45 דקות בסיר מכוסה
· מסירים את המכסה ומסמיכים מעט את המרק
· ממליחים ומפלפלים לפי הטעם






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה