מרק קרם עוף עם אורז פרא

מתכון של חוות דרך התבלינים בבית לחם הגלילית למרק קרם עוף עם אורז פרא. קצת שונה ודרך מתאימה לגיוון מרק העוף הרגיל

מוציאים את חזה העוף וחותכים לחתיכות קטנות ומחזירים למרק. צילום אלוניס
מוציאים את חזה העוף וחותכים לחתיכות קטנות ומחזירים למרק. צילום אלוניס

מצרכים

3/4 כוס אורז פרא

1 בצל קצוץ

2 גזר חתוך קטן

3 מקלות סלרי חתוכים

שמן זית

1 שן שום

5 כוסות מים

10 כפות אבקת מרק טבעית כמו של חוות דרך התבלינים

כף תערובת הרב דה פרובנס כמו של חוות דרך התבלינים

1/4 כפית תערובת מלח ים אטלנטי עם פלפל שחור גרוס

1 חזה עוף

1/2 כוס קמח

1 קופסת חלב קוקוס

1 לימון

אופן ההכנה

מבשלים אורז במים עד שחצי מוכן ומניחים בצד.

לטגן ירקות בשמן זית כ- 4 דקות עד שרכים.

מוסיפים שום, חזה עוף, ציר ירקות, תערובת הרב דה פרובנס, מלח ופלפל.

מרתיחים כ- 15 דקות עם סיר מכוסה.

מוציאים את חזה העוף וחותכים לחתיכות קטנות ומחזירים למרק.

מקטינים אש, מוסיפים אורז.

בסיר קטן בצד מכינים רביכה מקמח ושמן זית.

מוסיפים חלב קוקוס ומערבבים שלא יהיו גושים.

מוסיפים למרק ומבשלים עוד כ- 10 דקות.

מגישים עם טיפת מיץ לימון.

חוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה