מרק שעועית, ירקות ואטריות

ממתכוני החורף של שומרי משקל4 מנות, כל מנה שווה ל- 4 נקודותהכנה: 15 דקות, בישול: שעתייםהחומרים:כף שמןבצל בינוני קלוף וקצוץ1 כוס שעועית לבנה יבשה 2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביותקישוא שטוף וחתוך לקוביות 100 ג' רסק עגבניותמלח, פלפל, מרק עוף2 כוסות אטריות מבושלותמיםההכנה:· משרים את השעועית במים למשך לילה (או כשעה במים רותחים)· מאדים את הבצל עד להשחמתו· מוסיפים את הגזרים והקישוא· מוסיפים את השעועית והרסק עגבניות, ממלאים את הסיר במים· מבשלים עד רתיחה ומנמיכים את האש· מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי עד שהשעועית רכה· מגישים עם 2 כפות אטריות מבושלות

ממתכוני החורף של שומרי משקל

4 מנות, כל מנה שווה ל- 4 נקודות
הכנה: 15 דקות, בישול: שעתיים

החומרים:
כף שמן
בצל בינוני קלוף וקצוץ
1 כוס שעועית לבנה יבשה
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
קישוא שטוף וחתוך לקוביות
100 ג' רסק עגבניות
מלח, פלפל, מרק עוף
2 כוסות אטריות מבושלות
מים

ההכנה:
· משרים את השעועית במים למשך לילה (או כשעה במים רותחים)
· מאדים את הבצל עד להשחמתו
· מוסיפים את הגזרים והקישוא
· מוסיפים את השעועית והרסק עגבניות, ממלאים את הסיר במים
· מבשלים עד רתיחה ומנמיכים את האש
· מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי עד שהשעועית רכה
· מגישים עם 2 כפות אטריות מבושלות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר