מרק תפוחי אדמה

חומרים ל-6 מנות50 גרם מחמאה 1 כף שמן 1-2 כרישות (רק החלק הלבן) , פרוסה לעיגולים עבים. 1 קישוא בינוני4 תפוחי אדמה בינוניים – חתוך לקוביות3 קוביות שום כתוש (קפוא) דורות2 קוביות ג'ינג'ר (קפוא). דורותחצי כפית מלחרבע כפית פלפל לבןרבע כפית כמון3 כפות שטוחות מרק עוף או מרק ירקות6 כוסות מים רותחיםגרון הודו – לא הכרחיאופן ההכנה1. ממיסים בסיר מחמאה ושמן ומקפיצים את הכרישה ותפוחי האדמה.2. מוסיפים מים רותחים, גרון הודו, שום, ג'ינג'ר, מרק ותבלינים – מרתיחים ומבשלים כשעה – שעה וחצי.3. מקררים מעט ומרסקים בבלנדר את הכרישות, הקישוא ומעט מתפוחי האדמה.4. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.למתכון צמחוני ניתן לוותר על גרון הודו ולהחליף את מרק העוף במרק ירקות

חומרים ל-6 מנות
50 גרם מחמאה
1 כף שמן
1-2 כרישות (רק החלק הלבן) , פרוסה לעיגולים עבים.
1 קישוא בינוני
4 תפוחי אדמה בינוניים – חתוך לקוביות
3 קוביות שום כתוש (קפוא) דורות
2 קוביות ג'ינג'ר (קפוא). דורות
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל לבן
רבע כפית כמון
3 כפות שטוחות מרק עוף או מרק ירקות
6 כוסות מים רותחים
גרון הודו – לא הכרחי

אופן ההכנה
1. ממיסים בסיר מחמאה ושמן ומקפיצים את הכרישה ותפוחי האדמה.

2. מוסיפים מים רותחים, גרון הודו, שום, ג'ינג'ר, מרק ותבלינים – מרתיחים ומבשלים כשעה – שעה וחצי.

3. מקררים מעט ומרסקים בבלנדר את הכרישות, הקישוא ומעט מתפוחי האדמה.

4. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

למתכון צמחוני ניתן לוותר על גרון הודו ולהחליף את מרק העוף במרק ירקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר