חומרים ל-6 מנות
50 גרם מחמאה
1 כף שמן
1-2 כרישות (רק החלק הלבן) , פרוסה לעיגולים עבים.
1 קישוא בינוני
4 תפוחי אדמה בינוניים – חתוך לקוביות
3 קוביות שום כתוש (קפוא) דורות
2 קוביות ג'ינג'ר (קפוא). דורות
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל לבן
רבע כפית כמון
3 כפות שטוחות מרק עוף או מרק ירקות
6 כוסות מים רותחים
גרון הודו – לא הכרחי
אופן ההכנה
1. ממיסים בסיר מחמאה ושמן ומקפיצים את הכרישה ותפוחי האדמה.
2. מוסיפים מים רותחים, גרון הודו, שום, ג'ינג'ר, מרק ותבלינים – מרתיחים ומבשלים כשעה – שעה וחצי.
3. מקררים מעט ומרסקים בבלנדר את הכרישות, הקישוא ומעט מתפוחי האדמה.
4. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.
למתכון צמחוני ניתן לוותר על גרון הודו ולהחליף את מרק העוף במרק ירקות