נועה של הים

החורף במתחם השף ניר צוק מביא עימו שינויים מרעננים לתפריט העשיר של ביסטרו נועה. בכל קטגוריה של התפריט הוסיף השף מנות חדשות

חורף במתחם השף ניר צוק מביא עימו שינויים מרעננים לתפריט העשיר של ביסטרו נועה. בכל קטגוריה של התפריט הוסיף השף מנות חדשות:
למנות הפתיחה הוסיף צוק את המולים המעושנים ולראשונות את הסרדינים הכבושים ומנה של מולים רוז' – מנה חמה של מולים ללא הצדפה על בסיס של עגבניות לואיזה וכוסברה.

הפסטות מקבלות שחקן חיזוק בדמות הרביולי פטריות בשמנת, בצלים מקורמלים וחציל מעושן.

במנות העיקריות יש את הבורי בתבשיל קישואים ועגבניות על בסיס סחוג עלי הגפן הידוע של הביסטרו. חזה עוף בקרמל בטטות ועלי גפן ממולאים בקבב מוגש על מצע של קוביות סלק ויוגורט.

בקינוחים ניר צוק הוסיף את הסורבה תפוח בסלט תפוזים וקרמל.

קטנות
מולים מעושנים – 18 שקל

מנות ראשונות
מולים רוז'- 42 שקל
סרדינים כבושים- 32 שקל

עיקריות
בורי בראגו קישואים ועגבניות- 75 שקל
חזה עוף בקרמל בטטות- 56 שקל
עלי גפן קבב- 55 שקל

פסטות
רביולי פטריות בשמנת ,בצלים מקורמלים וחציל מעושן – 48 שקל

קינוחים
סורבה תפוח בסלט תפוזים וקרמל- 29 שקל

נועה
מתחם השף ניר צוק
הצורפים 14 יפו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר