חומרים
6 בננות קפואות
½ כוס קרם קוקוס70% שהיה לילה במקרר
להגשה
שקדים מקורמלים
סילאן
אופן ההכנה
הוציאו את פחית קרם הקוקוס מהמקרר והשתמשו רק בחלק שהתמצק
הכניסו את קרם הקוקוס ואת הבננות המקולפות למעבד מזון כמו נינג'ה והפעילו.
העבירו את התערובת לכלי פלסטיק והכניסו לפריזר ללילה.
במחבת רותחת קלו את השקדים וקרמלו אותם בסילאן ומעט מלח.
לאחר שהתקררו סחטו מעליהם מעט לימון.
הגשה
בעזרת כף גלידה חלקו את הגלידה לקערות הגשה.
קשטו במעט סילאן ופזרו את השקדים המקורמלים.