נייס קרים בננה

מתכון לקינוח ללא חלב שמתאים אחרי ארוחה בשרית בחג. המתכון מטעם מותג הבלנדרים ומעבדי המזון NINJA (נינג'ה) שמביאים לניצול מרבי של כל חלקי הפרי והירק ומובילים לעלייה בכמות הסיבים התזונתיים והוויטמינים אותם אנו צורכים

חלקו את הגלידה לקערות הגשה. קשטו במעט סילאן ופזרו את השקדים המקורמלים. צילום אנטולי מיכאלו
חלקו את הגלידה לקערות הגשה. קשטו במעט סילאן ופזרו את השקדים המקורמלים. צילום אנטולי מיכאלו

חומרים

6 בננות קפואות

½ כוס קרם קוקוס70%  שהיה לילה במקרר

להגשה

שקדים מקורמלים

סילאן

אופן ההכנה

הוציאו את פחית קרם הקוקוס מהמקרר והשתמשו רק בחלק שהתמצק

הכניסו את קרם הקוקוס ואת הבננות המקולפות למעבד מזון כמו נינג'ה והפעילו.

העבירו את התערובת לכלי פלסטיק והכניסו לפריזר ללילה.

במחבת רותחת קלו את השקדים וקרמלו אותם בסילאן ומעט מלח.

לאחר שהתקררו סחטו מעליהם מעט לימון.

הגשה

בעזרת כף גלידה חלקו את הגלידה לקערות הגשה.

קשטו במעט סילאן ופזרו את השקדים המקורמלים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה