נלי מארחת את השף חביב דאוד ממסעדת עזבה לסדנת בישול לבנוני-גלילי

המטבח של חביב מבוסס על מסורת משפחתית, אותה ספג עוד מאימו ומסבתו. בסדנה ייעשה שימוש בעשבי בר עונתיים שחביב מלקט בהרי הגליל כמו: עולש, עכוב וחוביזה. בתפריט: תבשיל טלה ופול ירוק, קובה לבנוני מיוחד, סלטי ירקות, וגם מנה מתוקה

השף חביב דאוד ממסעדת עזבה, בראמה שבגליל, יתארח אצל נלי קרפנר מ"המטבח של נלי", לסדנת בישול מיוחדת שכולה מטבח לבנוני-גלילי.
המטבח של חביב מבוסס על מסורת משפחתית, אותה ספג עוד מאימו ומסבתו.
בסדנה ייעשה שימוש בעשבי בר עונתיים שחביב מלקט בהרי הגליל כמו: עולש, עכוב וחוביזה.
בתפריט: תבשיל טלה ופול ירוק, קובה לבנוני מיוחד, סלטי ירקות, וגם מנה מתוקה.

הסדנה תתקיים במטבח של נלי במתחם שוק הפשפשים- יפו, ביום שני  23.03.09 בשעה 19:00.
המחיר: 320 ₪


על נלי קרפנר – המטבח של נלי:
את השליטה ברזי המטבח האורגני והבריא רכשה נלי ב- Natural Gourmet Institute, ניו יורק.
את הידע תיבלה בהרבה תעוזה, כישרון ואהבה, משולבים בהיכרות עם מוצרי המזון. טריים והתבלינים האיכותיים שקיימים בארצנו.
במשך שנים מנהלת נלי מטבח יצירתי ופעיל, ומפיצה את תורת בריאות הגורמה בקייטרינג ללקוחות פרטיים ולאירועים, וכן במסגרת סדנאות בישול בריאות גורמה חוויתיות.
כמומחית בתחום הבישול האורגני הבריא מרבה נלי להרצות באירועים, כנסים ומפגשים, וכמו כן משמשת נלי יועצת קולינרית ומפתחת תפריטים ומוצרים עבור חברות, יצרנים, מוסדות וארגונים.
 

יש להרשם מראש בטל. 054-4363332
www.nelly-kitchen.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר