נתח הרינג בטמפורה

 

מצרכים:
200 גרם הרינג מסונן חתוך לנתחים של 10 גרם האחד
שמן לטיגון עמוק

מצרכים לטמפורה:
2 כוסות קמח מנופה
10 גרם אבקת אפיה
כוס מים
2 כפות קורנפלור
2 ביצים

אופן ההכנה:
מערבבים את מצרכי הטמפורה ומניחים במקרר לכשעה.
מחממים שמן עמוק במחבת, טובלים את נתחי ההרינג בטמפורה שהכנו, ומטגנים עד לקבלת ציפוי זהוב ופריך.
מגישים בליווי פלחי לימון ועלי פטרוזיליה קצוצים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה