נתח הרינג בטמפורה

מצרכים:200 גרם הרינג מסונן חתוך לנתחים של 10 גרם האחדשמן לטיגון עמוקמצרכים לטמפורה:2 כוסות קמח מנופה10 גרם אבקת אפיהכוס מים 2 כפות קורנפלור2 ביציםאופן ההכנה:מערבבים את מצרכי הטמפורה ומניחים במקרר לכשעה.מחממים שמן עמוק במחבת, טובלים את נתחי ההרינג בטמפורה שהכנו, ומטגנים עד לקבלת ציפוי זהוב ופריך.מגישים בליווי פלחי לימון ועלי פטרוזיליה קצוצים.

מצרכים:
200 גרם הרינג מסונן חתוך לנתחים של 10 גרם האחד
שמן לטיגון עמוק

מצרכים לטמפורה:
2 כוסות קמח מנופה
10 גרם אבקת אפיה
כוס מים
2 כפות קורנפלור
2 ביצים

אופן ההכנה:
מערבבים את מצרכי הטמפורה ומניחים במקרר לכשעה.
מחממים שמן עמוק במחבת, טובלים את נתחי ההרינג בטמפורה שהכנו, ומטגנים עד לקבלת ציפוי זהוב ופריך.
מגישים בליווי פלחי לימון ועלי פטרוזיליה קצוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר