מצרכים
500 גרם אינטיאס נקי מפילה עור ועצמות.
מלח ים
מיץ לימון טרי
שמן זית איכותי
1 כף לימון כבוש קצוץ
1/2 כוס עגבניות טריות
1 כף בצל ירוק פרוס
1 כף עלי פטרוזיליה
1 כף עלי זעתר טריים
אופן ההכנה
זורים על הדג כ-2 כפות מלח גס, 1/2 כוס מיץ לימון, 3/4 כוס שמן זית ומשאירים לנוח לזמן של 30 דקות.
מנקים את הדג מהנוזלים ומהמלח , פורסים את הדג דק מאוד ומסדרים על צלחת.
מפזרים מלח על הצד הפרוס בצורה שווה, יוצקים מיץ לימון, מיץ עגבניות ומעל שמן זית.
מסדרים על גבי הדג את עשבי התיבול ואת הלימונים הכבושים.