סביצ'ה דג ים עם אגס אנג'ו ואבוקדו

מתכון של השף חגי לרנר עבור יובל בר-נר – הנציג בישראל של מועצת האגסים האמריקאית שמייצגת 1,600 מגדלי אגסים במדינות וושינגטון ואורגון ומשווקת בארץ 3 זני אגסים

מגישים את הסביצ'ה עם חלק מהנוזלים בקערה. מעל מניחים קוביות אבוקדו וכמה נאצ'וס
מגישים את הסביצ'ה עם חלק מהנוזלים בקערה. מעל מניחים קוביות אבוקדו וכמה נאצ'וס

חומרים ל-2 מנות

1 אגס אנג'ו ירוק

120 גרם דג ים לבן (מוסר, לוקוס, אינטיאס)

בצל סגול קטן

1 פלפל אדום מתוק

1 פלפל ירוק חריף

1 גבעול סלרי אמריקאי

1 לימון גדול

1/2 אבוקדו

מלח

מספר יחידות נאצ'וס להגשה

אופן ההכנה

חותכים את הדג, הפלפל האדום והאגס לקוביות קטנות יחסית ומניחים בקערה קטנה.

מגרדים חצי מקליפת הלימון וסוחטים את המיץ שלו ומוסיפים אותם לקערה.

מוסיפים גם בצל סגול פרוס דק, גבעול סלרי פרוס ופלפל חריף קצוץ (לפי הטעם).

מתבלים במלח בנדיבות ומעבירים למקרר מכוסה לחצי שעה לערך.

הגשה

לפני ההגשה חותכים חצי אבוקדו לקוביות.

מגישים את הסביצ'ה עם חלק מהנוזלים בקערה.

מעל מניחים קוביות אבוקדו וכמה נאצ'וס.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה