סביצ'ה סלמון ואבטיח

מצרכים:200 גר' פילה סלמון חתוך לקוביות 0.5*0.5 ס"מ לערך.150 גר' אבטיח חתוך לקוביות 0.5*0.5 ס"מ לערך.6 ענבים ירוקים חתוכים לרבעים.1/2 פלפל צ'ילי טרי קצוץ.2 ס"מ ג'ינג'ר טרי קצוץ.1 שן שום קצוצה.3 כפות חומץ בלסמי.3 כפות שמן זית.4 עלי נענע קצוצים.מלח גס ופלפל שחור גרוס.אופן ההכנה:מערבבים בקערה אבטיח, סלמון, ענבים, ג'ינג'ר, שום, נענע, חומץ, ושמן זית. מחלקים לקעריות הגשה ומפזרים מעל צ'ילי, מלח ופלפל. "מכללת השף":סניף תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774סניף ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, 1-700-500-034סניף באר-שבע – מלון גולדן טוליפ, 1-700-700-572סניף חיפה – שד' ההסתדרות, 1-700-500-764

מצרכים:
200 גר' פילה סלמון חתוך לקוביות 0.5*0.5 ס"מ לערך.
150 גר' אבטיח חתוך לקוביות 0.5*0.5 ס"מ לערך.
6 ענבים ירוקים חתוכים לרבעים.
1/2 פלפל צ'ילי טרי קצוץ.
2 ס"מ ג'ינג'ר טרי קצוץ.
1 שן שום קצוצה.
3 כפות חומץ בלסמי.
3 כפות שמן זית.
4 עלי נענע קצוצים.
מלח גס ופלפל שחור גרוס.

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה אבטיח, סלמון, ענבים, ג'ינג'ר, שום, נענע, חומץ, ושמן זית. מחלקים לקעריות הגשה ומפזרים מעל צ'ילי, מלח ופלפל.

"מכללת השף":
סניף תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774
סניף ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, 1-700-500-034
סניף באר-שבע – מלון גולדן טוליפ, 1-700-700-572
סניף חיפה – שד' ההסתדרות, 1-700-500-764

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר