סביצ'ה סשימי – פיוז'ן מסרח ומערב

במנה של סביצ'ה סשימי, נתחי סשימי סלמון בליים, סויה, וואסבי וכוסברה המוגשים עם נבטוטי שעועית ו"טורטיות" של אצות נורי יש פיוז'ן של מזרח ומערב בטעמים, שיטות החיתוך, הבישול וההגשה

במנה של סביצ'ה סשימי, נתחי סשימי סלמון בליים, סויה, וואסבי וכוסברה המוגשים עם נבטוטי שעועית ו"טורטיות" של אצות נורי יש פיוז'ן של מזרח ומערב בטעמים, שיטות החיתוך, הבישול וההגשה.

מתכון ל-4 מנות:

חומרים:
400 גרם פילה סלמון טרי, פרוס לפרוסות בעובי 2-3 מ"מ ובגודל של 2 ס"מ על 2 ס"מ
8 כפות מיץ ליים טרי (ניתן להחליף במיץ לימון טרי)
2 כפות סויה
¼ כפית אבקת וואסבי
2 כפות כוסברה טרייה קצוצה
מעט שומשום קלוי
קופסה גדולה נבטוטי שעועית (או 2-3 קטנות)
4 דפי נורי מחולקים ל-4 כל אחד

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים ליים, סויה, וואסבי וכוסברה.
מוסיפים את נתחי הסלמון ומניחים בצד ל-5 דקות.
מניחים על כל צלחת חופן נבטוטים.
מוציאים את נתחי הסלמון מהמשרה ומניחים על הנבטוטים,
מעטרים במעט שומשום קלוי, ומגישים בליווי ריבועי הנורי.
ממלאים ריבוע נורי במעט סלמון ונבטוטים.


פימנטו, שירות שף אישי עד הבית, טל. 052-5323739

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר