סדנאות הבישול של טיב טעם ראשל"צ מזרח: החודש סדנת דגים ופירות ים וסדנת מתוקים

סדנאות הבישול של טיב טעם ראשל"צ מזרח, המוצעות במחיר של 70 ₪ בלבד נמשכות.
ביום ראשון 11/3 תתקיים סדנת דגים ופירות ים בשעה 19:00 ב"אל צ'ורסקו" – מסעדת הבשרים בטיב טעם ראשל"צ מזרח.
מדובר באירוח מלא של שעה וחצי, ואחריו סיור קניות לכל המעוניין בין המדפים עם השף.

בטיב טעם ראשל"צ מזרח מבטיחים סדנת דגים וטעמים יוצאי דופן, אשר בה ילמדו את אוהבי הדגים ופירות הים ליצור טעמים ושילובים מעניינים.

בתפריט:
טאפסים לפתיחת תיאבון:

· קלאמרי קייגין:טבעות קלאמרי בתיבול קייגין פיקנטי ברוטב צילי מתוק
· שקיות פילו במלית פילה סלמון, תרד,כרישה וגבינת רוקפור
מנה ראשונה:
· מרק בויאבז: מרק דגים ופירות ים על בסיס שמנת
· מוגש עם פוקצ'ה קריספית על בסיס בצק בירה ואורגנו טרי
מנה עיקרית:
· פילה דניס בפסטו של עגבניות מיובשות ועשבי תיבול, על מצע רטטוי ירקות וטימין
· סלט ירוק עם פרי אקזוטי בויניגרט של צ'ילי מתוק ובלסמי
· שעועית ומולים צלויים במחבת בחמאה, יין שרדונה ועירית קצוצה

25/3 סדנת בישול של קינוחים ומתוקים לכל חובבי המתוק
בתפריט:
· טרין שוקולד עם מוס שוקולד לבן ברוטב פירות יער
· שטרודל תפוחי עץ ופירות יבשים ביין מרסלה
· עוגות שוקולד עשירות בקוקוס ושמנת
· פרפה לימון
· תותים טבולים בשוקולד
· סלט פירות בליקר מנטה, דבש וגרידת לימון

יש לשריין מקומות בסדנאות.

עמוד הסדנאות באתר טיב טעם


טיב טעם ראשל"צ מזרח
דרך המכבים 62, ראשון לציון
טל. 03-9595707










היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה