סדנאות להכנת "דים-סאם" במסעדת "דים-סאם" הוותיקה

פירוש המילים "דים סאם" הנו "קרובים ללב", – שם כולל למגוון עצום של כיסונים מאודים ומטוגנים שמקורם במטבח הסיני קנטונזי

מסעדת "דים סאם" הוותיקה, הפועלת כמעט עשור בתל-אביב, מגישה תפריט סיני/אסייתי מגוון שבמרכזו עומדים כיסוני הדים-סאם השונים: באו (בצק שמרים), שומאי (בצד קמח וביצים), ובצק דים-סאם שקוף במרכב מעמילן וחיטה.

בתפריט מסעדת דים-סם ניתן למצוא מגוון דים-סאם בעשרות מילויים שונים של דגים, בשרים שונים, ירקות וקטניות ברטבים אסייתים שונים, מנות נודלס עבודת יד שבסיסן אטריות ביצים או אורז הנעשות במקום, מנות גריל בסיומות אסייתיות, בירות יפניות, ועוד.

לין, השפית הסיני הראשית של מסעדת דים-סאם, בלווי בעלי המסעדה יעבירו סדנא להכנת דים-סאם. החל מהכנת הבצקים המיוחדים, דרך הסוד שבקיפול דים-סאם וטכניקות האידוי והטיגון, הכנת מגוון מילויים בהתאם לסוג הבצק ועוד. הסדנא נערכת במסעדה מלווה בארוחת דים-סאם ויינות.
את הסדנא ניתן להזמין עבור חברות גם לבתים פרטיים עבור חובבי קולינריה, מסיבות יום הולדת וכדומה.
מחיר סדנא במסעדה 250 ₪ לסדנא של כ- 3 שעות.


דים-סאם
רח' אלנבי 120, תל אביב
טל. 5604341- 03

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר