סופגנייה במילוי ריבת חלב

אלון גולדמן הקונדיטור הראשי של רשת בתי הקפה ביגה, מציע מתכון של סופגנייה במילוי ריבת חלב. אחת מתוך מגוון סופגניות במילויים כמו ריבת חלב בציפוי שוקולד לבן, במילוי לוטוס ובציפוי סוכר וקינמון, ובמילוי הקלאסי של ריבת תות

ממלאים שקית זילוף/מזרק בממרח ריבת החלב וממלאים את הסופגנייה. צילום מדף הפייסבוק
ממלאים שקית זילוף/מזרק בממרח ריבת החלב וממלאים את הסופגנייה. צילום מדף הפייסבוק

מצרכים

1 ק"ג קמח

50 גר' שמרים טריים או 20 גר' שמרים יבשים

300 מ"ל חלב או מים

100 גר' סוכר

3 ביצים

100 גר' מחמאה או חמאה

1 כף ברנדי

ממרח ריבת חלב

אופן ההכנה

בקערת המיקסר מערבבים קמח ושמרים

מוסיפים את החלב/מים, סוכר, ביצים, חמאה/מחמאה והברנדי.

לשים במהירות בינונית כ-7 דקות עד לקבלת בצק חלק.

מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים עד להכפלת הנפח.

מחלקים את הבצק לכדורים במשקל של 40 גר'.

מניחים על משטח משומן ומכסים בעדינות בניילון להתפחה נוספת.

מחממים שמן בסיר (טיגון עמוק).

מרימים את הסופגניות בזהירות לסיר עם השמן.

מטגנים כ- 2 דקות מכל צד ומניחים על נייר סופג.

ממלאים שקית זילוף/מזרק בממרח ריבת החלב וממלאים את הסופגנייה.

לרשימת סניפי רשת ביגה

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה