fbpx

סורבה פארסניפ וסילאן

מצרכים:1 ק"ג פארסניפ 1 ליטר מים 300 גרם סוכר 100 גרם סילאן (דבש תמרים) 80 גרם מיצב פרוטוסה 10 גרם מיצב ולוטינה הערה: במקום המייצבים ניתן לשים 100 גרם גלוקוזאופן ההכנה:מערבבים פארסניפ ומים. בקערה מערבבים היטב את הסוכר, את הסילאן, את המייצבים ואת הפארסניפ, עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים למכונת גלידה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
1 ק"ג פארסניפ
1 ליטר מים
300 גרם סוכר
100 גרם סילאן (דבש תמרים)
80 גרם מיצב פרוטוסה
10 גרם מיצב ולוטינה
הערה: במקום המייצבים ניתן לשים 100 גרם גלוקוז

אופן ההכנה:
מערבבים פארסניפ ומים. בקערה מערבבים היטב את הסוכר, את הסילאן, את המייצבים ואת הפארסניפ, עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים למכונת גלידה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר