סורבה פארסניפ וסילאן

מצרכים:1 ק"ג פארסניפ 1 ליטר מים 300 גרם סוכר 100 גרם סילאן (דבש תמרים) 80 גרם מיצב פרוטוסה 10 גרם מיצב ולוטינה הערה: במקום המייצבים ניתן לשים 100 גרם גלוקוזאופן ההכנה:מערבבים פארסניפ ומים. בקערה מערבבים היטב את הסוכר, את הסילאן, את המייצבים ואת הפארסניפ, עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים למכונת גלידה.

מצרכים:
1 ק"ג פארסניפ
1 ליטר מים
300 גרם סוכר
100 גרם סילאן (דבש תמרים)
80 גרם מיצב פרוטוסה
10 גרם מיצב ולוטינה
הערה: במקום המייצבים ניתן לשים 100 גרם גלוקוז

אופן ההכנה:
מערבבים פארסניפ ומים. בקערה מערבבים היטב את הסוכר, את הסילאן, את המייצבים ואת הפארסניפ, עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים למכונת גלידה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר