סילבסטר 2006 יקר במסעדות – שמפניה וחגיגות

המחירים בסילבסטר מרקיעים עד אלף שלוש מאות שקל לארוחה לזוג ובקבוק שמפניה ב-6000 שקל. ההצעות של השפים כוללות מוח עגל בציפוי פריך על פריקסה פטריות בניחוח כמהין וקולי עגבניות. כל ההצעות לארוחת סילבסטר במסעדות ברחבי הארץ

ארוחה של 20 מנות בלחם ארז
מסעדת לחם ארז בהרצליה מציעה ללילה האחרון של 2006 ארוחה של 20 מנות. הארוחה כוללת טעמים חדשים, בדגש על שימוש רחב בירקות ובשיטות טיפול מיוחדות, עם דגים ופירות ים טריים.
לכל זוג – בקבוק יין אדום מריאז של יקב ססלוב ו-2 כוסות שמפניה ישראלית מיקב פלטר, כלול במחיר הארוחה שמחירה: 250 שקל לסועד.
מתוך התפריט:
פתיחה: אוומה מלוח בסלסילת עגבניות שרי תמר, יוגורט כבשים וגרעיני חמנייה טנדורי, פסטו משורש פטרוזיליה וליים כבוש, טחינה חמה ושמן צ'ילי ירוק, מרק פלאפל
ראשונות: צנוניות מאודות בפלפל שאטה ולימון, אבוקדו, כוסברה, טונה אדומה ושמן עגבניות שרי תמר, לביבות סרטנים ובטטה לבנה, קולרבי, תפוזים ושומשום שחור, קבב ים, סלק אדום וטחינה וסאבי, ארטישוק ירושלמי מאודה בדבש רוזמרין ושמן כמהין
ביניים: מרק ערמונים וקממברט
עיקריות: פילה אינטיאס, תבשיל קינואה, ריג'לה, זעפרן ובייבי ארטישוק, צלעות טלה בראס אל חנות, שומר ורימונים, ניוקי תפו"א סגול, זוקיני, אספרגוס ומרווה
קינוחים: ממתק חבושים וסורבה יוגורט, מסקרפונה ברוטב גויאבות, טראפלס שוקולד וחמאת בוטנים.
מחיר: 250 ש"ח לסועד. זמני הגשה: 31 בדצמבר 2006, שעות: 19:00 ו- 22:00. בהזמנה מראש בלבד. מינימום זוג סועדים.
מסעדת "לחם ארז", רח' הברקת 3, הרצליה פיתוח. טלפון: 09-9559892


תפריט טעימות חגיגי בכתית
מסעדת כתית והעומד בראשה, השף מאיר אדוני, משיקים לקראת סילבסטר 2007, תפריט טעימות ייחודי ועשיר. התפריט החגיגי, המשקף את הסגנון הייחודי של "כתית" כולל מבחר גדול של מנות מתאבנים ייחודיים, מנות ראשונות, מנות עיקריות ומנה אחרונה.
ארוחת הטעימות
מתאבנים: קיר רויאל, פומה עגבניות חורף בליווי טרטר ילוטייל, צ'ילי ירוק ובזיליקום, אוייסטר בג'לי מלפפון, יוזו, טרגון וסורבה ג'ין וטוניק
ראשונות
קלמארי סגולים במילוי צלופח מעושן, בליווי קרם תפוחי עץ מעושנים, פסטה שחורה וכוסברה, מוח עגל במעטה פריך על מצע קרם ארטישוק ירושלמי, אגוזי לוז וצימוקים, מוגש בציר עוף וטרגון
ביסק לובסטר בשילוב בשר לובסטר, רביולי ירקות שורש ותמרים
עיקריות
פילה טלה בגריל פחמים בליווי בשר חציל מעושן, עגבניות צלויות, סלט חומוס ודבלים, קוקי סנט-ז'אק צרוב במחבת על מצע פירה תפוח אדמה מעושן, פורצ'יני וציר טלה, לובסטר צלוי במרווה בשילוב שומר, לפת, ערמונים והדרים, בליווי רביולי במילוי קרם תפוחי אדמה ווניל
פרה דיזרט: מאפה ריקוטה וצנוברים בליווי סלט עגבניות קונפי ותותים בשמן זית, זיתים מסוכרים ובזיליקום
דיזרט:קדאיף במילוי סופלה גבינת עיזים ומי ורדים, לצד מקרון פיסטוק ותמרים בחלווה
מחיר ארוחת סילבסטר
לסועד בשעות 22:00 – 19:00- 350 שקל
לסועד בשעות 22:00 – 01:00- 400 שקל
כתית – רחוב היכל התלמוד 4 טלפון: 5107001
שעות הפתיחה: א' – שבת: צהריים 12:00-15:00 ערב 19:00-23:00



פירות ים, דגים ובשרים ב-Ocean
מסעדת" Ocean (אושן) בר פירות ים" תערוך בליל הסילבסטר ארוחת ערב של פירות –הים, דגים ובשרים. הארוחה כוללת 4 מנות ושמפניה. חלק מהמנות נבנו במיוחד לערב זה.
למנות ראשונות ניתן לבחור: סלט פירות-ים עם ירקות העונה אפויים בתנור, קוקי סן ז'אק בגריל, מרק דגים ופירות ים, טרטר "OCEAN"-טרטר טונה אדומה בתוך כיסוני טופו
מנת ביניים: מרק סרטנים עשיר וסמיך
לעיקריות ניתן לבחור: פאייה פירות ים , שרימפס קריסטל ברוטב פירות- ים וירקות שורש, פילה לברק ושיפודי שרימפס בגריל ברוטב סרטנים, פילה דניס קריספי על מצע קונפי עגבניות ובצל פורטוגזי, פילה בקר ברוטב עדין של מרטיני
לקינוח: מבחר קינוחים
ובחצות תהיה גם שמפניה וזיקוקים והרבה נשיקות..
המחיר: 180 שקל לסועד.
Ocean(אושן)-בר פירות ים, משכית 30 הרצליה פיתוח,
9511219 09



תפריט סילווסטר מסעדת "MESSA" 2007
ראשונות: כבד אווז וולרונה לימון – 62 שקל, ניוקי פירות ים בחמאת כורכום עדינה – 58 שקל, סאשימי טונה וירקות גפרורים בויניגרט סילאן – 52 שקל, בייבי קלמרי במילוי פוט או פו וביסק סרטנים – 68 שקל, שרימפס קריסטל וראגו של לובסטר בשמן – 82 שקל, סלט גורגונזולה דולצ'ה ואפרסמונים בויניגרט שמפנייה – 56 שקל, רביולי סנט-מור עם קרם שאלוט ושמן אבוקדו – 54 שקל, סלט אנדיב, קרם רוקפור אגסים וניוקי פריך – 46 שקל, פאטה כבדים, שטרודל אגסים וממתק בלסמי חצילים – 68 שקל
עיקריות: בלק קוד מקורמל עם ירקות מזוגגים וויניגרט קוקוס בטטה – 168 שקל, פילה לברק וניוקי פורצ'יני – 95 שקל, מוסר ים ומולים ברליש של אפרסמון צלופח ולמון גראס – 139 שקל, רביולי זנב וחמוציות עם קרם כמהין, ותמצית מרלו – 105 שקל
פילה עגל עם ראגו של כמהין, ציר דובדבנים ופילו הדרים – 145 שקל, פרגית צעירה במילוי בטטה ופירות יבשים על זר ירקות עגולים, ריזוטו מעדן פיטריות– 98 שקל
שמפניות: יינות מבעבעים ושמפניה
בלאן דה בלאן , 99 רמה"ג –ישראל 192 שקל
קווה אליגואר, ברוט אגוסטי טוריו 02 – ספרד 168 שקל
קווה קסניוס רוזדו – קובודוס – ספרד 142 שקל
פרוסקו, קאזה ביאנקה – איטליה 136 שקל
איילה שמפניה ברוט/חצי בקבוק 247/442 שקל
ספיישל קווה ברוט, בולינג'ר N.V – שמפניה 608 שקל
גרנד אנה בולינג'ר 97 – שמפניה 1080 שקל
דום פרניון 98- שמפניה 1800 שקל
דום פרניון – רוזה 96- שמפניה 3200 שקל
קריסטל, לואי רודרר 00- שמפניה 2500 שקל
Krug Magnum 1985 מחיר 6000 שקל
Bollinger, Special Cuvee –מחיר 608 שקל
Bollinger, Grande Annee 1997 – מחיר 1080 שקל
Moet & Chandon, Dom Perignon 1998 מחיר 1800 שקל
Moet & Chandon, Dom Perignon Rose 1996 מחיר 3200 שקל
Louis Roederer, Cristal 2000 מחיר 2500 שקל
Laurent Perrier Cuvee, Grand Siecle מחיר 970 שקל
Champagne Cristal 1985 מחיא 4500 שקל
Champagne Ayala – בקבוק 442 ₪ חצי בקבוק 247 שקל


מסעדת "לוטס" Lutěce תושק במסיבת הסילבסטר
מסעדת השף החדשה "לוטס" Lutěce תושק ותפתח את שעריה ואת השנה החדשה בערב הסילבסטר, בחגיגת פתיחה יוקרתית ובטעמים, צבעים וניחוחות מעוררי חושים.
מסעדת "לוטס", שהיא מסעדת שף חדשה בבעלות השף רוני גילמור, שוכנת בשדרות רוטשילד באתר ההיסטורי (בנין לשימור) בו שכנה מסעדת "ין ינג". המסעדה מעוצבת בסגנון ביתי וחם ומציעה תפריט מגוון, יצירתי וייחודי לליל השנה החדשה.
תפריט הספיישל לכבוד סילבסטר 2007 יהיה עשיר במיוחד, ויכלול חמש מנות + הפתעות ו- 2 כוסות יין משובח קווה קריסטלינו ברוט (ספרד) ופרין קוט דה וונטו (צרפת) ) והכל תמורת 350 שקל בלבד.
נא להזמין מקומות מראש. מספר המוזמנים מוגבל!
לוטס, שדרות רוטשילד 64, תל אביב, טלפון: 03-5602697


סילבסטר במסעדת מוסקט – מצפה הימים
במסעדת מוסקט במלון מצפה הימים, פותחים את השנה החדשה עם ארוחת ערב גורמה מיוחדת שיכין השף חיים טיבי. השף מציע ארוחה במגוון טעמים חדשים פרי סגנונו האישי, ארוחה חוויתית שתימשך מספר שעות. המנות ילוו ביינות מסדרת ירדן של
יקבי רמת הגולן, כאשר לכל מנה יותאם יין שונה.
בין המנות שיוגשו לאורחים: ביצי שליו עלומות בקרם קוויאר ושמפניה על לחם אגוזים קלוי וסלומון מעושן, כיסוני סלק בגבינת רוקפור אורגנית עם טרטר שרי ושמן אגוזי לוז,
שקדי עגל צלויים וכבד עוף אורגני על סלט מנגולד ועולש בר ברוטב צימוקים כהים ויין אדום, רביולי גבינות תוצרת הבית ברוטב שום אפוי ופטריות יער עם פרחי כרובית סגולה אורגנית, דואט פילה עגל וצלע טלה ברוטב מח עצם וסיידר תפוחים, מבחר קינוחים, ועוד.
תחילת הארוחה: החל משעה 18:30.
מחיר הארוחה: 270 ₪ כולל היין.
להזמנות: מסעדת מוסקט מצפה הימים
טל. 6994555 – 04
www.mizpe-hayamim.com


ספיישל סילבסטר מאת השף אבי ביטון במסעדת אדורה
השף אבי ביטון רקח ארוחה חגיגית במיוחד אשר תוגש בליל הסילבסטר
קוקטייל קיר רויאל
לחם שאור באפיה עצמית
ראשונה לבחירה ממגוון רחב כמו למשל מנהשל פסטיה של סרטנים כחולים וגבינת עיזים
עיקרית לבחירה כמו למשל לחי עגל בקרם פטריות
קינוח מתוך מגוון ספיישל קינוחים
יין קינוח
פטיפורים
195 שקל לסועד
מסעדת אדורה, בן יהודה 226, תל אביב. טלפון : 6050896– 03.


ארוחת סילבסטר חגיגית לצד מסיבת ריקודים ב-Rocca
מסעדת ROCCA היוקרתי שבהרצליה פיתוח תגידארוח סילבסטר
19:30 – 250 שקל לסועד
22:00 – 300 שקל לסועד
פתיח
קרם ארטישוק ירושלמי בוינגרט סלקים צלויים, סשימי טונה אדומה בקרמל חריף וארטישוק ירושלמי, רביולי סרטנים כחולים וקרם לנגוסטין
סורבה אשכוליות וקמפארי
בויאבז קציפת ברבוניה ונתחי אינטיאס
עיקרית – לבחירה: פילה לוקוס על פירה חצילים וקונפי שומר, קונפי שוק אווז עם תפוח עץ מזוגג, פילה עגל עם תבשיל חיטה ושורשים מקורמלים
קינוחים מבחר פרליני שוקולד, טעימות שוקולד
הארוחה מלווה בסאן פלגרינו ומים מינרלים
שמפנייה בחצות
במקביל תתרחש מסיבת סילבסטר עם די.ג'י , דקורציה יחודית, שמפניה חופשית בחצות וריקודים.
רמת ים 8 הרצליה פיתוח טל. 9515122-09


סילבסטר של תפריט ספיישלים חגיגי באורקה
במסעדת אורקה היוקרתית של השף ערן שרויטמן מבטיחים בליל הסילבסטר אווירה מיוחדת, עיצוב חגיגי, מוסיקה מעניינת ומנות חד פעמיות של השף ערן שרויטמן, שיוגשו בערב מיוחד זה, בנוסף לתפריט החורף הנוכחי.
בין הספיישלים: דג סול עם ריזוטו גבינת ברי ורוטב כרובית, ימכר לפי משקל בין 40- 80 שקל, בשר קיפודי ים עם בטטה בשתי ווריאציות – 70 שקל, קלם צ'אודר "אורקה"- ואריאציה של ערן שרויטמן על מרק הצדפות – 60 שקל
אורקה, הוכתרה ע"י המגזין היוקרתי Conde nast traveler כאחת מ- 66 המסעדות החדשות הטובות בעולם, וזוכה לביקורות משבחות בארץ ובעולם (דוגמת ה-NY Times, ה- Wall paper ואחרים).
אורקה, נחלת בנימין 57, ת"א. טלפון : 03/5665506


בליני: פסטיבל חגיגי של מטבח איטלקי
מסעדת בליני ממוקמת בלב הפיאצה של מרכז סוזן דלל. היושבים בחלל החיצוני המקורה יוכלו להינות מנוף הפיאצה ואילו היושבים בחלל הפנימי יוכלו לבלות ליד אח דולקת שתוסיף לאוירה רומנטית והחגיגית. מסעדת בליני מגישה מטבח איטלקי כפרי עם נגיעות מאזורים שונים באיטליה.
סבב ראשון מהשעה 19:30 ועד 22:30 – 179 שקל
סבב שני מהשעה 22:30 – 229 שקל
פתיח – פוקצ'ה לצד שמן זית וחומץ בלסמי, מחית פסטו בזיליקום ופסטו פלפלים
כל המנות הללו יוגשו למרכז כל שולחן ויהיה בהם מילוי חוזר לפי הנדרש
אנטיפסטי קר: (חמישה סוגים) לדוגמא: סינטה כבושה בויניגריט טרגון, סלט שעועית שחורה ואנשובי, גלילות חציל קלוי ממולאות בגבינת עיזים, אנטיפסטי חם: לדוגמא: פטריות פורטובלו ברוטב יין אדום וציר בקר, כדורי ארנצ'יני ממולאים בגורגונזולה ושרימפס, ריפייני קישוא במילוי בשר טחון על מצע רוטב פומודורו.
מרק מינסטרונה.
מנות ביניים: (לדוגמא) : ריזוטו ירקות ולמון, ניוקי פטריות כמהין ועוד.
מנות עיקריות: בחירה אישית: (לדוגמא): סקלופיני עגל ברוטב קצ'טורה, אנרקוט על הגריל בתיבול שמן זית עגבניות, מיקס פירות ים, פילה בס ברוטב חמאת עגבניות מיובשות ועשבי תיבול
קינוחים: יוגשו למרכז שולחן :טראפלס עם קרם וניל, טירמיסו הבית, פנקוטה בטעמים ועוד…
בליני, רחוב יחיאלי 6, מרכז סוזן דלל, ת"א. טלפון : 03-5178486


סילבסטר אנרגטי ברשת Black Bar 'n' Burger
רשת Black Bar 'n' Burger תציין סילבסטר עם די.ג'י והרבה שמפניה בחצות.האורחים יוכלו להנות מהפריט הרגיל אשר נוצר ע"י השף היועץ צחי בוקששתר, מוסיקה חיה שתנוגן ע"י די.ג'י ותתואם לקהל והאווירה החגיגיות במקום.
לקראת חצות ימלאו כוסות שמפניה לחוגגים.
BLACK סינמה סיטי – מתחם סינמה סיטי, גלילות, טלפון: 03-6991100
BLACK רחובות – קריית המדע, רחוב המדע 6, טלפון: 08-9361230
BLACK רמת החייל תל-אביב , רחוב הברזל 23, רמת החייל, ת"א טלפון: 03-6441000



סילבסטר לשוחרי קולינריה מאת השף רונן דברת בלוך
חובבי ושוחרי מטבח עילי, יוכלו להתפנק בסילבסטר בתפריט האלטה-קוזינה (מטבח עילי) של השף רונן דברת בלוך. במסעדת גולסןן של השף רונן דברת בלוך יגישו תפריט מנות ספיישל לסילבסטר.
השף רונן דברת בלוך יציע מנות כמו: רביולי שרימפס ובריט סרטנים כחולים עם פונדו כרישה – 56 שקל, כבד אווז חם על לחם תבלינים ומוס כבד אווז עם וניל – 60 שקל, סלט קלמרי קר במעטפת איולי עם קוויאר שחור – 45 שקל, טרטלט עגבניות חצילים שרופים שום ושן זית – 45 שקל, פילה עגל עם דוקסל פיטריות ברוטב פורציני – 135 שקל.
ותפריט קינוחים מיוחד הכולל: קריקנט קקאו וקרם בננות עם גלידת רום – 40 שקל, פאדג' שוקולד לבן ופיסטוק עם גלידת פיסטוק מתוצרת עצמית – 40 שקל, טמפרג' שוקולד עם מרקיז וולרונה – 45 שקל.
כל זאת ועוד באווירה הרומנטית המדהימה של מסעדת "גולסון" בטיילת הצפונית של אילת.
טיילת צפונית, מלון הרודס, אילת, טלפון: 08-6380030 / 08-6380058


דיטה סילבסטר 2007: תפריט טעימות, שוקולדים לבבות, פרחים
במסעדת דיטה הותיקה מבטיחים להפיק עבורנו ארוחת סילבסטר שתשלב עיצוב מקום, אפקטים של תאורה, פינוקים והפתעות לסועדים, ספירה לאחור ייחודית, פרחים ועוד הפתעות.
תפריט חגיגי של טעימות שילווה בשמפניה חופשית: קרפצ'יו סינטה אישי, גמבה ממולאת
מנת ביניים: קבבונים על חציל וטחינה ירוקה
מנה עיקרית : מיקס גריל אישי, פילה דניס על הגריל
מנה אחרונה: מרק תותים טריים על קרם ברולה ומסקרפונה
מרקיז שוקולד
265 שקל לסועד
תפריט זוגי: כוס שמפניה לכל סועד
מנה ראשונה: קרפצ'יו סינטה
מנת בניים: מנת דיטה זוגית :עגבניות ממולאות, גלילת חצילים בלבנה,עלי גפן ברוטב' טרטור,אנטיפסטי.
מנה עיקרית:מיקס גריל זוגי
מנה אחרונה: מרק תותים טריים על קרם ברולה
תפריט אלכוהול חגיגי אשר יכלול מגוון רחב של צ'ייסרים מוזלים, קוקטיילי שמפניות ועוד הפתעות ילווה את הערב.
דיטה, שד' רוטשילד 45, תל אביב, טלפון: 5604222.


"דים סאם" מציגה ארוחת סילבסטר של לבבות קרובים
פירוש צמד המילים "דים סאם" הינו לבבות קרובים. באהבה ומחשבה נרקחה עבורך ארוחת סילבסטר חגיגית ועשירה במחיר של 159 שקל לסועד.
כוס שמפניה, שתיה קלה
ירקות כבושים בנוסח אסיתי
מרק לבחירה : מרק וון טון / גזר וזנגביל / תירס אסיתי
מנה ראשונה לבחירה: אדממה / אגרול ירקות / קלמרי מטוגן במילוי תרד ופלפלים / טייגר שרימפס מטוגן בציפוי טמפורה פינקו / רול אווז עטוף בנורי ובוטנים / פטריות שמפניון וגבינות באידוי במבוק
מנה עיקרית לבחירה: 2 מנות דים סאם / 2 רול סושי / פתאי ברוטב חלב קוקוס חריף / נודלס ירקות ברוטב סיני על בסיס סויה / שפודי פרגית ברוטב טריאקי
צ'ייסר יין שזיפים יפני
קינוח לבחירה: מוס קרם ערמונים עם זילוף שוקולד בלגי / פתיתי טפיוקה בחלב קוקוס וצ'ילי / כדורי בצק אורז ממולאים בקרם ערמונים וחמאת בוטנים / באו שוקולד בקרמל תפוז
תה דים סאם
מותנה במינימום 2 סועדים.
דים-סאם, רחוב אלנבי 120 (פינת רוטשילד), ת"א, טלפון: 03-5604341


הלנה נמל קיסריה: סילבסטר מאת השף עמוס שיאון
במתחם המחודש והמשוחזר של נמל קיסריה העתיק, חברו אורי-בורי כרמלה בנחלה למיזם משותף, מסעדת חוף ים תיכונית. המטבח בניצוחו של השף עמוס שיאון. למסעדה היפהפיה נוף ללא תחרות של הנמל והעיר העתיקה ובה מרפסת עץ הנושקת למים, ההופכים את המקום לאידיאלי לבילוי רומנטי חגיגי. לכבוד הסילבסטר מציג השף עמוס שיאון תפריט חגיגי:
קוקטיל פתיחה קיר רויאל
פתיח לבחירה: מרק ערמונים ועוגיית פרמז'ן , מרק בויאבז ושרימפ בפנקו.
מנה ראשונה לבחירה: אנשובי כבוש על סלט דלעת חמה ויוגורט עיזים, סלט עולש והדרים בויניגרט דבש וגבינת המאירי , פאטה כבד כפרי ,ריבת חבושים.
מנת ביניים לבחירה: חריימה דג עם ארטישוק וירקות חורף , רביולי במילוי בשר סרטנים וגבינת עיזים ברוטב ביסק מוקצף, טריו עצמות מח על תבשיל חומוס ולימון כבוש.
סורבה
מנה עיקרית לבחירה: קדירת פירות ים בשמפניה וקאוויאר אדום {טוביקו), פילה דג על ניוקי פורצ'יני ושניצל סקאלופ, אוסובוקו טלה עם קונפי שאלוט
צלחת טעימות קינוחים
סבב ראשון 190 שקל לסועד
סבב שני 210 שקל לסועד
נמל קיסריה, קיסריה, טלפון: 04-6101018


הופעה חיה אירית, שמפניה וסיגארים ב-Temple Bar
בבר האירי, טמפל בר, אשר בסינמה סיטי תופיעה להקת כחול בהופעה של מוסיקה אירית
הבר הגדול אשר מחולק לשני חלקים יפעל כהרגלו בחלק החיצוני.
בחלק הפנימי תתקיים ההופעה והכניסה לחלק זה תעלה 50 שקל. בחצות חלקו לאורחים שמפניה וסיגרים
Temple Bar – Irish Pub
סינמה סיטי, גלילות, רמת השרון. טל: 6995536-03



שפית חדשה ותפריט חגיגי בננה
בר-מסעדה ננה שוכן באחד מרחובותיה הציורים של נווה צדק. ננה נפתחה לפני 7 שנים ומאז עברו בה מאות אלפי לקוחות שחלקם הפך למשפחה ואימץ את המקום הקסום. בשל האופציות השונות של החללים השונים במקום, צורות הישיבה השונות והפרדות בעזרת אלמנטים עיצובים מוקפדים נוצר מקום שכל אחד יכול להתחבר אליו – ובקלות.
בימים אלו הצטרפה לצוות ננה השפית סבינה ולדמן (עד לא מזמן סו-שפית מסעדת לילית). בשבועות הקרובים יושק תפריטה החדש ובנתיים נוכל להנות במקום מספיישלים של השפית וארוחת סילבסטר חגיגית:
תפריט סילבסטר
פתיח: קרם כרובית וקשיו עם טרטר שרימפס
ראשונה: פטה כבדים עם עוגיית פיסטוק ותאנים במרסלה, סביצ'ה דג בתחמיץ שמפניה וחציל קלוי
ביניים: גרניטה סיגליות ולואיזה
עיקריות: נתח סינטה על גריל בדמי גלאס עם פולנטה צרובה, דג ים בחמאה שרופה עם פירה דלורית וסלט תרד ומנגולד.
קינוחים: קפסיטו – קוביית פאדג' קפה עם צ'אי פיקנטי, ברולה ערמונים
שמפניה
סבב ראשון 160 שקל סבב שני 180 שקל
ננה, רחוב אחד העם 1, נווה צדק, טלפון: 03-5161915


סילבסטר בניחוח סנטה-פה, מרגריטות ושמפניה חופשי
לפני כשבוע בלבד פתחה מסעדת SantaFe האילתית הותיקה סניף ראווה במתחם רמת-החייל. המסעדה מציגה תפריט בהשראת המטבח המקסיקני מודרני ומשלבת בין צבעים, טעמים וניחוחות עזים ברוח האינדיאנית לססגוניות צפון אמריקאיים. על התפריט אחראי השף אדי לוגסי.
לקראת הסילבסטר י יציעו במקום ארוחה חגיגית:
מנה ראשונה זוגית: קרפצ'יו פילה בקר עם ויניגרט יין אדום, בצלי שאלוט ופרמז'ן, כבד אווז בקונפי בצל ומנגו מלווה במשולשי טורטיה, נתחי סלמון טירדיטו- סלמון טרי בתחמיץמהיר של ליים, צ'ילי, ג'ינג'ר ושום
המנה הראשונה תוגש בלווי סלט סנטה פה
מנה עיקרית לכל סועד: טייגר שרימפס עם אורז מקסיקני, רוטב שום אפוי, חלב קוקוס ופטריות
פילה בקר, אוסובוקו לבן בצלייה איטית, ירקות שורש וסלסה גרמולטה, פילה סלמון בגריל עם זיגוג וסלסה מנגו
כל המנות העיקריות יוגשו עם תוספות
קינוח לכל סועד: קרמבל תפוחים וקציפת שוקולד קינמון, קרם בורלה אגסים
מרגריטות הדגל ושמפניות חופשי
190 שקל לסועד.
סנטה-פה, הברזל 27 רמת החיל ת"א, 037674625/6


סילבסטר בניחוחות אפריקאים במסעדת "פויקה"
השף אריאל כהן רקח לכבוד חגיגות הסילבסטר סעודת בשרים חגיגית ועשירה במיוחד עם מנות חדשות כמו ריבס טלה ,נקניקייה דרום אפריקאית , קדרת פירות ים בציר שרימפס וגם מנות מוכרות ואהובות כמו הדליקייט והקייפ בורגר. לקינוח כמובן שוקונגו- עוגת השוקולד שהפכה למיתולוגיה.
מנות פתיחה: קייפ בורגר-בורגרים ברוטב יין אדום טימין ובצלצלי שאלוט סלט הבית –חצי מנה
מלאווי גולד –כבד וצלע טלה צלויים במחבת שחורה עם חציל מעושן שמן זית ונענע
מנות ביניים: לחם פויקה- לחם בתיבול גרגירי כוסברה ומלח גס מוגש בתוספת מטבלים של חציל מעושן ופלפל, בורוורס –נקניקייה דרום אפריקאית תוצרת בית על סלט כרוב ועגבניות
מנות עיקריות לבחירה לכל סועד : מוזונגו –קדירת פירות ים בקארי ואגוזי קאשיו, ראג'בוקה- ספייר ריבס טלה מעושנות בזיגוג לימון רום ושבבי קקאו, דליקייט – אנטריקוט מעושן קלות מושחר ברוטב יין אדום
מנות אחרונות(לזוג): שוקונגו-עוגת שוקולד חמה מוגשת בפויקה בציפוי שוקולד לבן(זמן הכנה כ 20 דקות), שאמבה קייק- עוגת שמרים בננות ברוטב קרמל ווניל
שתייה: כוס קאווה קריסטלינו לסועד
(בחצות אנו מוזגים כוס נוספת לכל המסעדה)
ארוחת טעימות ב 420 שקל לזוג.
פויקה, רחוב תרצה 14, יפו, ת"א, טלפון: 03-6814622


מנות ספיישל של השף שאול בן-אדרת בקימל, בלונים ושמפניה
מסעדת קימל הרומנטית שהפכה למוסד תחגוג סילבסטר עם לקוחותיה. תפריט המסעדה הכפרי צרפתי יוגש לצד מנות ספיישל חגיגיות רבות של השף שאול ביון אדרת.
ספיישל פילה בורלה, ספיישל מנת טרטר טונה אדומה עם קויאר שחור, ספיישל מנת ריזוטו סוגי פטריות עם פטריות כמהין, ספיישל מנת פילה פרידה בשמפניה וחמאה אורגנית, ספיישל מנת אוסובוקו טלה, ספיישל מנת קוקי סאן גאק עם קרם ארטישוק ירושלמי ומנת ארטישוק עם אורז בר שחור ברוטב רוקפור.
בלונים יופלו מתקרת המסעדה בחצות, תצוגת זיקוקים בחצות וכמובן שמפניה לכולם בחצות.
מסעדת קימל, רחוב השחר 6, נווה צדק, תל אביב טלפון: 03-5105204


תפריט סילבסטר אלכוהולי ספרדי במסעדת תהל
במסעדת תהל אשר מגישה מטבח ספרדי עדכני החליטו לרקוח עבורנו ארוחת סילבסטר מלאת אלכוהול. בכל אחת מהמנות של הארוחה החגיגית משולבת מנת אלכוהול כמו למשל קדירת פירות ים בטקילה וליים…..
קוקטייל שמפניה עם קאנפה
קרפצ'יו סינטה עם אגס ופרמג'אן ברוטב וויסקי ודבש
קדירת פירות ים בטקילה וליים
סלט שומר צלוי עם אפרסמון ורצועות פרמז'אן רג'אנו בויניגריט תפוז גרנד מרנייר
פילה סלמון עטוף בקדאיף על קרם פלפלים ושמפניה
שוק טלה עם ירקות שורש ביין אדום
דג ים בסלסה עגבניות וודקה
רביולי ערמונים במרק בייליס
קוקטיילי שמפניה – ללא הגבלה: קווה מלון – עם מידורי / שמפניה ריבת חבושים / סנגריה רויאל עם פירות הדר ולימון גראס
סבב ראשון 19:30 – 195 שקל
סבב שני 21:30 , הופעה חיה של ג'אז של להרכב טריו-שר -245 שקל
תהל בר מסעדה, נחלת בנימין 30 ת"א, טל' 03-5168410


לואיזה נפתחת דקה לפני חגיגות הסילבסטר
דרור מזור הירושלמי עשה עליה לתל-אביב. מזור היה שותף במסעדת "קנלה" הירושלמית, הבר-מסעדה המיתולוגי "אושו" בירושלים, "אלכסנדר" ועוד. מזור הינו אושית בילוי ירושלמית ועבדו אצלו שמות ירושלמיים כמו עזרא קדם ואחרים.
מזור רכש לאחרונה את "ארמדה" שבנמל תל-אביב והחליט יחד עם הצוות החדש על שינוי קונספט של ממש – מטבח אתני ים-תיכוני עם הרבה זיקה למטבח המרוקאי.
רענון עיצוב למודרני עכשווי עם נגיעות מזרחיות קלילות לשם האוירה, שם חדש – לואיזה. וההפתעה הגדולה – שף איתי סקורפה אשר זכור במיוחד מהתקופה בה שימש כסו-שף של ישראל אהרוני ב"תפוח הזהב" המיתוליגית. אולם איתי הינו שף אשר עשה דרך של ממש בעולם הגדול כמו למשל מסעדת "למלוואז" 3 כוכבי מישלן בבורגון בצרפת, מסעדת "לובסטר גריל" במוסקבה, מסעדת "פלדן" בניו יורק של השף ז'אן לואי פלדן שם שימש כסו-שף במשך שנתיים, מסעדת "ז'וליז קיטשן" בקליפורניה ואחרות. המסעדה תפתח ממש כמה ימים לפני הסילבסטר.
בימים אלו יושבים על סגירות אחרונות של התפריט הכללי אולם תפריט הסילבסטר כבר לפנינו והוא מחיר ארוחת הסילבסטר – 190 שקל לסועד.
ראשונות למרכז שולחן: גרגרי חומוס מבושלים, שמן זית ותבלינים, חצילים קלויים על האש עם יוגורט כבשים ופלפלים חריפים, סלקים וגזרים מבושלים במיץ רימונים, סלט עלים ירוקים
סלט של בורגול , ירקות ועשבי תיבול, סלט שומר, לימונים כבושים ואריסה, טבעות קלמרי מטוגנים בתבלינים חריפים
פוקצ'ה
עיקרית לבחירה: תבשיל אוסובוקו וירקות שורש עם "ראס אל חנות", נתח אנטריקוט 300 גרם על הגריל, שיפודי פרגיות מתובלים על הגריל, "חריימה" דג ים, ירקות ממולאים (סלק, לפת וקישוא) בבשר בקר, מבושלים במיץ רימונים
אחרונה לבחירה: מלבי "לואיזה" עם זעפרן, כנאפה, חבושים צלויים עם תבלינים וגבינת מסקרפונה
כוס שמפניה בחצות לכל הסועדים, כמו גם פרח לכל הנשים.
החל מחצות תתחיל במקום סיבה שתכלול הופעה חיה של זמרת וגם די.ג'י מפתיע.
"לואיזה". ביתן 21, נמל תל-אביב. טלפון : 03/5445599


מסיבה באגו בר
באגו בר מתכננים לסגור את שנת 2006 במסיבת ענק פראית ומלאת אלכוהול. במסיבה ינגנו הרזידנטס Dj אדם ויין וDj איזי מוסיקת soul וגרוב שמחה ומשחררת, יחולקו דרינקים חינם וצפויות אלף הפתעות נוספות שנשמרות בינתיים בסוד. מחיר כניסה: 50 ₪ ברכישה מוקדמת של כרטיסים ו-100 שקל בערב הסילבסטר.
אגו בר, רח' שבח 5, תל-אביב טל' 03-6391551


מסיבת סוף שנה באוונגרד
השף דיויד לוי ממשיך את המסורת הקבועה , עם מסיבת סוף שנה סוערת עם די.ג'י משמח, שמפניה לכל האורחים ומופע זיקוקים ענק בחצות, ומנות מיוחדות מבית היוצר של השף דויד לוי.
ספיישלים בתפריט: ים יבשה- צלע לבן עם זנב לובסטר ברוטב מח עצם מוגש עם העצם על מצע של סלט ירוק ותוספת לבחירה 110 שקל פילה לוקוס עטוף בפרוסות של תפוחי אדמה ברוטב שמנת, זעפרן, פירה בטטות, וכרוב ניצנים מוגש עם סלט ירוק 110 שקל
אוונגרד- הברזל רמת החייל טל' 03-6480082


תפריטים מיוחדים בקורדליה ונועה וכוס שמפניה לכל החוגגים
עמוק בתוך המילניום שוב חוגגים החלפתה של שנה אזרחית חדשה. ארוחות מלאות בכל טוב והרבה שמפניה מחכים לאלו החוגגים את הרגע בו נפרדים מ-2006 ומקדמים בברכה את 2007. שלושת המקומות במתחם השף ניר צוק עוטים חג ושמחה עם תפריטים מיוחדים לאירוע ומסיבת ענק בג'אפה בר. ברגע הספירה לאחור יחלקו לכל אורחי המתחם כוסות שמפניה. מומלץ להזמין מקום מראש 03-5184668

ארוחת סילבסטר בקורדליה – 280 שקל לסועד
צלחת בליני שמנת וקוויאר
פתיח: טטאקי בהל ועשבים, מרק ערמונים קלויים
מנה ראשונה לבחירה: תרד תורכי בשמן אגוזים, שרימפס סביצ'ה, טלייריני נגרה
מנה עיקרית לבחירה: פרידה בקלמטה ויין, מילפיי פילה בקר, אוסובוקו טלה אפויי בבצלים
קינוח: צלחת גומנדיז, בשעה 24:00 בלילה כוס שמפניה לכל האורחים

תפריט מיוחד בנועה – 160 שקל לסועד
מנה ראשונה לבחירה: מרק סרטנים, מולים בסירופ עגבניות, סטייק טרטר, סלט שורשים חורפי
מנה עיקריות לבחירה: אוליו שרימפס וקלמרי, ניוקי פלפלים בציר ריחני, דג ים בקרסט עשבים,
קינוח: פלטת עינוגים
בשעה 24:00 בלילה כוס שמפניה לכל האורחים

בג'אפה בר Post Dinner Party – מסיבה ענקית מהשעה 22:00 בלילה. מארחים את די ג'י גיא מנצור שיתחיל את הערב בלאונג' + האוס צרפתי וברזילאי וימשיך לתוך מסיבה סוערת עם האוס סקסי ואלקטרו.בשעה 24:00 בלילה כוס שמפניה ובליני קוויאר לכולם….לשנה החדשה שמגיעה אלינו.
סמטת הזכוכית 1, יפו


ספיישלים מיוחדים לחג בקזנקי
ברשת המסעדות קזנקי, רקחו זוג השפים יולי וחן מזרחי ספיישלים מיוחדים לחג, את השנה החדשה יקבלו במסעדת קזנקי עם מנות מיוחדות על טהרת פירות הים, כולל אוייסטרים טריים , שרימפסים במבחר סוגי הכנה, קלמרי, מאזטים המוכנים במקום ושלל קינוחים, השמפניה תזרום בחצות לכל החוגגים והמחיר לזוג- 199 שקל. ארוחת סילבסטר מיוחדת ב-199 שקל לזוג כוללת מנות מרגשות כמו : טרטר סלמון עם פלפלים קלויים וזרעי כוסברה, גספצ'ו תותי שדה ושמפניה מוגש עם שיפוד שרימפס,עלי וונטון במילוי בשר סרטנים בקרם עגבניות מיובשות ומרווה, סלט עליי בייבי, אפרסמון, אגוזי מלך וטבעות קלמרי צרובות בווינגרט לימון ודבש, קינוחים מפתים ממגוון קינוחי קזנקי
קזנקי תל אביב – רחוב הארבעה 16, טלפון: 03-5610630
קזנקי הרצליה פיתוח – רחוב שנקר 2, טלפון: 09-9586688



קוקטיילים נוצצים ושמפניה מבעבעת במוזס
The Big Red – קוקטייל נוצץ ואדום לקבלת השנה החדשה בשמחה והתרגשות. הקוקטייל כולל תרכובת של ליים, דובדבנים ותפוזי דם.
מחיר: 34 שקל
שמפניה – אי אפשר לחגוג באמת את הסילבסטר ללא שמפניה. במוזס חוגגים סילבסטר עם הצעות מבעבעות שונות ומגוונות: מימוסה, בליני או כוס שמפניה קלאסית. מימוסה הוא קוקטייל שמפניה קלאסי עם מיץ תפוזים טרי ונגיעת פירות טרופיים, לחגוג את השנה החדשה בסטייל. בליני הוא יין מבעבע עם אפרסקים לבנים – האפריטיף המושלם. מחיר לכוס: 32 שקל
תותים של פעם – מנת שחיתות מושלמת ללילה האחרון של השנה (הקלוריות כבר לא נספרות בשנה הבאה…), עם חצאי תותים ברסק תותים וגרנד מרינייה עם שמנת מתוקה, גלידת וניל ופירורי עוגה. מחיר: 32 שקל
מוזס תל-אביב, שדרות רוטשילד 35 תל-אביב. טלפון: 03-5664949
מוזס הרצליה, שנקר 14 א.ת. הרצליה פיתוח. טלפון: 09-9566628



משתה ב-Seatara
ב SEATARA ביסטרו יקבלו את השנה החדשה במשתה שיכלול שמפניה ויין חופשי לצד ארוחת שחיתות מפנקת. מחיר מינימום לסועד 250 שקל. תפריט הערב יציע מנות ראשונות, פוקצ'ות הנאפות בתנור לבנים ומנות עיקריות כגון: פסטות, בשרים משובחים, פירות ים ודגים. לאחר הארוחה, ניתן להזמין מתפריט קינוחים תוצרת הבית.
רוזנבלום הרצל 8, מתחם סי אנד סאן, תל אביב 03-6996633


ארוחת בשרים במיט אנד ווין
במסעדת The Meat & Wine Co. מקבלים את השנה החדשה בארוחת בשרים, השף אילן ניב יציע ספיישלים לצד שמפניה שתזרום לכל הסועדים בחצות
The Meat and Wine Co. רחוב שנקר 16 פינת החושלים, הרצליה פיתוח טלפון 09-9567006


חמש חגיגות במלון רויאל ביץ'
במלון ישרוטל רויאל ביץ' יקבלו את שנת 2007 ב-5 חגיגות שונות.
במסעדת הויסטה תתקיים ארוחת ערב מפוארת ביותר, בסגנון גאלה. הארוחה תוגש בסגנון מזנון, תהיה לאור נרות ותלווה במוזיקה. המשתתפים ייהנו מיין "גמלא מרלו", יין "גמלא שרדונה" ומשמפניה תוססת.המחיר: 600 שקל לאדם
במסעדת הראנץ' האוס תתקיים ארוחת ערב חגיגית בת 5 מנות גורמה. הארוחה תפתח בקוקטייל בו יוגשו מבחר מתאבנים, מעשה ידיו של השף פיטר הומל, כשהם מלווים בשמפניה. לאחר, תחל ארוחת הערב אותה ילוו יינות של יקבי רמת הגולן.המחיר: 660 שקל לאדם.
במסעדת הוונגס גריל יוגש תפריט טעימות מיוחד, אשר יכלול מגוון רחב של מנות בטעמים סינים-קליפורנים. את הארוחה ילוו יינות של יקבי רמת הגולן. המחיר: 500 שקל לאדם
בלובי "צ'אפלין" תתקיים מסיבת ריקודים סוערת עד אור הבוקר. על המסיבה תנצח להקת "Moon Light".
הכניסה חופשית לאורחי המלון בלבד
בפאב המנקיז – לאחר ארוחות הערב, זה הוא המקום לבלות בו. בפאב, שיעוצב ברוח השנה החדשה, תתקיים מסיבה תוססת עם הופעה חיה ו-DJ.הכניסה חופשית. בנוסף לכל אלו, יוזמנו כל אורחי ישרוטל רויאל ביץ' ליהנות מתצוגת זיקוקין מרהיבה במדשאות בריכת השחייה של המלון, ומשמפניה.


שמפניה, בשר ואלכוהול ב-NG
ב NG בר בשר מציעים חגיגת שמפניה, יין ואלכוהול לצד מנות תאוות בשרים כדי לקבל את השנה החדשה: שתי אופציות של תפריט אלכוהול לבחירה לצד נרות והאווירת נווה צדק הרומנטית
תפריט אלכוהול מושלם לזוג במחיר 190 שקל
אפרטיף פתיחה לבחירה לאדם- קוקטייל בלאדי אנג'י בשרני במיוחד או כוס קווה קריסטלינו
בקבוק יין- צרעה אילן מסטי הילס 2003, דז'סטיף לימונצ'לו תוצרת בית
תפריט אלכוהול מושלם לשולחן במחיר 290 שקל
אפרטיף פתיחה לכל הסועדים בשולחן בקבוק שמפניה קווה קריסטלינו, בקבוק יין- צרעה אילן מיסטי הילס 2003, דז'סטיף לימונצ'לו תוצרת בית לצד תפריט האלכוהול מוצעים ספיישלים מבית היוצר של השף עידו ארבייט:
לצד התפריט הרגיל של המסעדה יהיו ספיישלים לסילסווסטר בלבד כמו מרק ים- על בסיס ירקות שורש ועגבניות- קטפיש, זנבות שרימפס ומולים ניו זילנדים 48 שקל ומנות עקריות זוגיות לבחירה: פורטרהאוס- הנתח במשקל 1.2 ק"ג 250 שקל , אנטריקוט NG MAX – 800 גרם אנטריקוט מובחר 195 שקל , פילה עגל ברוטב יין אדום, בלסמי ובצל- 550 גר' 195 שקל , ביף וולינגטון- 500 גרם של פילה מעטפת בבצק עלים במילוי דוקסל עגל 195 שקל המנות מוגשות בתוספת פירה תפו"א ובטטה, מנגולד ושעועית ירוקה בשום ושמן זית
<נb> NG בר & בשר אחד העם 6, נווה צדק טל. 5167888 – 03


ארוחה רומנטיאת ברוני ג'יימס
האופציה הרומנטית: מסעדת רוני ג'יימס תקבל את השנה האזרחית החדשה בחגיגה של מנות ספיישל בליוי שמפניה ותותים לכל סועד. הכל באוירה רומנטית שופעת פרחים לאור נרות ונצנוצי קריסטל, לחוויה מיוחדת של צבעים טעמים וריחות. מחיר לסועד- 170 ש"ח
ראשונה לבחירה:ברוסקטה של סינטה כבושה בחומץ תפוחי-עץ ופטל וקטיפת בזיליקום ודבש , ארטישוק ממולא בשרימפס וגבינת סנט מור , כבדי עוף על עדשים שחורים ובצל חרוך ברוטב יין שרי, אנטיפסטי גבינות צרפתיות ובשרים מעושנים, קוקי סאן ונתחי לובסטר בחמאת דלעת, קרפצ'יו פילה עגל מנגו וארטישוק איטלקי
עקרית לבחירה: שדירת צלעות טלה צלוייה על הפלאנצ'ה עם עדשים שחורים בציר בקר, פילה עגל על גראטן תפו"א ופרמז'ן ברוטב קוניאק ושמנת, נתח אנטריקוט צלוי, וירקות שורש ביין סנדמאן וציר בקר פילה דג ים על ריזוטו פורטובלו ברוטב עגבניות טריות וסוביניון בלאן, דלורית ממולאת בפפרדלה וראגו עגל, רביולי סנט מור, אגוזים ובזיליקום ברוטב שמנת ואספרגוס
בהזמנה מראש בלבד לשולחן של זוג ומעלה, ניתן להתענג על שוק טלה צלוי בגריל או Roast beef אנטריקוט צלוי בגריל פחמים המוגש בפריסה אישית של השף בשולחן.
מבחר קינוחים מעשה ידי השף אילי תומר
יינות בלנק דה בלנק ירדן 2000, רמה"ג וולפוליצ'לה קלאסיקו סופריור "רפאל" 2003, טומאסי יוצעו במחירים מיוחדים.
רוני ג'יימס, מונטיפיורי 3 תל-אביב, טל: 03-5164001


מסיבת סילבסטר לא לזוגות בלבד ב- comme il faut café
מסעדת קום איל פו קפה פותחת את השנה האזרחית החדשה במסיבת סילבסטר לא שגרתית של משתה סוף שנה: כולם ביחד, סביב שולחן אחד ארוך, בלי כיסאות, בלי ישיבה במקום, בלי צלחות, אוכלים עם ידיים, מדברים, שותים, מתנשקים בחצות
מנות המשתה
סרטנים צלויים בתנור, שיפודי שרימפס בגריל, עופיונים צלויים, פרגיות עם טחינה וחצילים קלויים, ירקות חורף ועשבי תיבול, צ'יפס תנור ומטבלים, אנטיפסטי
מתוקים
פונדו שוקולד חם; תותים וקצפת; קרם מלבי עם גרנדין ופיסטוקים; בלוקים של שוקולד גולמי; שוטים של שוקולד וויסקי וקרם קפה
אלכוהול
בירה מחבית במזיגה חופשית
יין הבית אדום או לבן באופן חופשי
קוקטיילים קפואים של הבית
מחיר: 180 שקל לאדם. 31.12.06, משעה 21.00 בערב
לקראת חצות- שמפנייה לכולם והתחלת חגיגות ראש השנה האזרחית
Comme il faut café, בית בנמל, האנגר 26, נמל ת"א


פאסיפיק- מסעדה וסושי בר מול הגלים
בילוי אינטימי וייחודי לשנה החדשה מחכה במסעדת "פאסיפיק", פתיח לארוחת הגורמה יוצע על ידי השף לסועדים ארוחה מלאה על חשבון הבית. בין מנות הספיישל שיוגשו בערב זה: מנת אנטרקוט "דובלה" העשויה מנתח אנטרקוט על עצם המוגש על צלחת מעל נר חימום להמשך הצלייה ובתוספת זר ירקות גינה. מחיר המנה 128 ₪. שמפניה בחצות…
מסעדת פסיפיק- הירקון 145, ת"א, מלון קראון פלזה, טל' 03-5201169


מסיבת בוליווד הודית ב"טנדורי" הרצליה של רינה פושקרנה
במסעדה ההודית "טנדורי" של רינה פושקרנה מקבלים את השנה החדשה בערב סילווסטר בסגנון מסיבת בוליווד הודית אותנטית ב ערב הסילבסטר 31/12/2006 בטנדורי הרצליה פיתוח
ערב ריקודים במסיבת ענק: שתכלול די.ג'יי , רקדנים הודיים מרהיבים, אלכוהול חופשי * אוכל הודי אותנטי מרהיב (בסגנון קוקטייל) חופשי
מחיר ליחיד: 300 שקל מחיר מיוחד לזוג: 500 שקל
טנדורי הרצליה – רח' משכית 32 הרצליה פיתוח , טל' 9546702- 09


ארוחת גורמה רומנטית במסעדת גספאצ'ו באשקלון
השף גיא פרץ מציע מנות ספיישל ייחודיות מטעמי המטבח הים התיכוני לקבלת השנה החדשה: כמשחק מקדים יוגש לכל אורח על חשבון הבית גספאצ'יו פסיפלורה בבישום עלי מרווה ושמפניה. עוד בתפריט, ספיישל של מנה עקרית: "פעם לי ופעם לך"-מנה זוגית הכוללת נתחי אנטרקוט בניחוח טימין ופלפלת גרוסה, יקיטורי פרגיות במשרה צילי וכוסברה, ברושט ירקות עסיסיים בניחוח מעושן וקבב עוף תאילנדי בניחוח לימונית וגינגר (129 שקל- מנה זוגית)
מקנחים עם טראפלס שוקולד וברנדי מגולגלים בקקאו הולנדי (28 שקל) בחצות ימזגו כוסות שמפניה לסועדים על חשבון הבית.
גספאצ'ו-מלון הולידיי אין, רח' יקותיאל אדם 9,אשקלון. 08-6748886


צבעי חג המולד באייסברג
בגלידריית אייסברג מתקשטים לקראת הסילבסטר בקישוטים וצבעים חגיגיים. כל הצוות ילבש אדום ברוח חג המולד ויוגשו מבחר גלידות אלכוהוליות ומתוקים חורפיים ומפנקים. בנוסף, לקראת ואחרי חצות בערב השנה האזרחית החדשה יחלקו שמפניה לכל הלקוחות.
"אייסברג": בן יהודה 108, תל אביב:03-5225025, www.rest.co.il/iceberg


ארוחת פירות ים באנג'לינה
"אנג'לינה", הביסטרו בהוד השרון מציע בערב הסילבסטר ארוחה שלמה במנה זוגית של פירות ים. השף משה כהן, יגיש פאייה של פירות ים וצ'וריסו: תבשיל ספרדי עשיר בציר דגים, זעפרן, סרטנים, ראשי וטבעות קלמארי מולים, שריפסים, נקניקיות צ'וריסו פיקנטיות ועוד. המנה תוגש לצד סלט של עלים צעירים ברוטב ויניגרט לימון, לחם וחמאה ובליווי חצי בקבוק ייןאדום. מחיר: 190 שקל למנה זוגית. בנוסף יוגשו שני קוקטיילי ספיישל: מרטיני דובדבנים ובלוברי רויאל (39 שקל). בחצות ירימו כוסית שמפניה לכבוד שנה מוצלחת.
"אנג'לינה": רחוב הבנים 14 הוד השרון טלפון: 09-7441444

בשורה למקדימים בצ'ימיצ'אנגה
השף אבי קונפורטי, מאחד כוחות עם חברת המוזיקה המובילה "מוזיקה פלןס" ויוצר חגיגת סילבסטר, מסעירה וצבעונית, הנוגעת בכל החושים, שתוגש בראשון ה- 31 בדצמבר בצ'ימיצ'אנגה. תפריט האר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר