fbpx

סלט אנדיב וצנוניות בויניגרט רימונים ודבש פרחי הדרים

מצרכים ל- 4 מנות:לויניגרט:3 כוסות מיץ רימונים סחוט ומסונן¼ כוס חומץ יין אדום2 כפות דבש פרחי הדרים½ כף מלח½ כפית פלפל לבן גרוס¾ כוס שמן זית משובחלסלט:8 לבבות אנדיב מופרדים לעלים (ומהפנים לפרוס לפרוסות)20 צנוניות קטנות פרוסות לרבעיםהוראות הכנה:מבשלים את מיץ הרימונים בסיר פתוח עד אשר מצטמצם לחצי מהכמות.מצננים.מכניסים לקערת ערבוב את מיץ הרימונים המרוכז, חומץ, דבש, מלח, פלפל.מערבבים היטב בעזרת מטרפה.מוסיפים בהדרגה את השמן תוך כדי ערבוב.מרכיבים את הסלט: מכניסים לקערת ערבוב את האנדיב והצנוניות.מוסיפים מויניגרט הרימונים.מערבבים ומעבירים לצלחות הגשה עמוקות.ניתן להוסיף פרמז'אן או כל גבינה קשה אחרת מגוררת מלמעלה.מתוך פרויקט מיוחד של אתר המסעדות 2eat לקראת ראש השנה בשיתוף שפים מובילים – מתכונים בליווי רימונים, דבש ותמרים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל- 4 מנות:
לויניגרט:
3 כוסות מיץ רימונים סחוט ומסונן
¼ כוס חומץ יין אדום
2 כפות דבש פרחי הדרים
½ כף מלח
½ כפית פלפל לבן גרוס
¾ כוס שמן זית משובח
לסלט:
8 לבבות אנדיב מופרדים לעלים (ומהפנים לפרוס לפרוסות)
20 צנוניות קטנות פרוסות לרבעים

הוראות הכנה:
מבשלים את מיץ הרימונים בסיר פתוח עד אשר מצטמצם לחצי מהכמות.
מצננים.
מכניסים לקערת ערבוב את מיץ הרימונים המרוכז, חומץ, דבש, מלח, פלפל.
מערבבים היטב בעזרת מטרפה.
מוסיפים בהדרגה את השמן תוך כדי ערבוב.
מרכיבים את הסלט:
מכניסים לקערת ערבוב את האנדיב והצנוניות.
מוסיפים מויניגרט הרימונים.
מערבבים ומעבירים לצלחות הגשה עמוקות.
ניתן להוסיף פרמז'אן או כל גבינה קשה אחרת מגוררת מלמעלה.

מתוך פרויקט מיוחד של אתר המסעדות 2eat לקראת ראש השנה בשיתוף שפים מובילים – מתכונים בליווי רימונים, דבש ותמרים

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר