סלט דבש ותאנים

סלט תאנים רכות ונקטרינות עסיסיות בתיבול דבש, קינמון ורום. ניתן להגיש כקינוח ייחודי בארוחת ערב ראש השנה

סלט תאנים רכות ונקטרינות עסיסיות בתיבול דבש, קינמון ורום. ניתן להגיש כקינוח ייחודי בארוחת ערב ראש השנה.

מרכיבים:
8 תאנים
3 נקטרינות
כף דבש
מיץ מלימון אחד
מעט קינמון
40 מ"ל רום

אופן ההכנה:
לשטוף ולייבש את התאנים.
לחתוך את התאנים לפלחים.
לשטוף את הנקטרינות ולחתוך אותם לחצאים.
לגלען ולחתוך לפלחים דקים.
להניח את התאנים והנקטרינות בתוך קערת הגשה.
בכלי נפרד לערבב יחדיו את מיץ הלימון, הדבש, הקינמון והרום.
לשפוך את התערובת על גבי הפירות, לערבב היטב ולהשרות במרינדה במשך 10 דקות לפני ההגשה.

להשיג את הספר 500 סלטים (באנגלית) בלעדית בחנויות בלו בנדנה:
ה' באייר  52, ת"א.
קדושי השואה 56, הרצליה פיתוח.
קניון רמת אביב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר