fbpx

סלט דבש ותאנים

סלט תאנים רכות ונקטרינות עסיסיות בתיבול דבש, קינמון ורום. ניתן להגיש כקינוח ייחודי בארוחת ערב ראש השנה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

סלט תאנים רכות ונקטרינות עסיסיות בתיבול דבש, קינמון ורום. ניתן להגיש כקינוח ייחודי בארוחת ערב ראש השנה.

מרכיבים:
8 תאנים
3 נקטרינות
כף דבש
מיץ מלימון אחד
מעט קינמון
40 מ"ל רום

אופן ההכנה:
לשטוף ולייבש את התאנים.
לחתוך את התאנים לפלחים.
לשטוף את הנקטרינות ולחתוך אותם לחצאים.
לגלען ולחתוך לפלחים דקים.
להניח את התאנים והנקטרינות בתוך קערת הגשה.
בכלי נפרד לערבב יחדיו את מיץ הלימון, הדבש, הקינמון והרום.
לשפוך את התערובת על גבי הפירות, לערבב היטב ולהשרות במרינדה במשך 10 דקות לפני ההגשה.

להשיג את הספר 500 סלטים (באנגלית) בלעדית בחנויות בלו בנדנה:
ה' באייר  52, ת"א.
קדושי השואה 56, הרצליה פיתוח.
קניון רמת אביב.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר