חומרים לסלט:
1 חבילה עלי בייבי
פרי העונה – למשל קוביות מנגו, גרגירי רימון, רבעי תאנים
1 צי'לי טרי – טבעות דקיקות- לאוהבי פיקנטי
1 לימון מגורר על פומפיה (הקליפה הצהובה)
4 כפות שקדים פרוסים קלויים קלות בתנור
חומרים לרוטב:
2 כפות דבש מפרחי אקליפטוס או דבש מפרחי בר (לע"י טעמכם האישי) "יד מרדכי"
2 כפות תרכיז רימונים (להשיג בחנויות תבלינים)
1 כף שמן זית לתיבול מעודן "יד מרדכי"
1/4 כפית מלח
הכנת הרוטב:
מערבבים את כל החומרים יחד
חומרים לקרוטונים:
כל סוג של לחם, חתוך לפרוסות דקות- כ- 1כוס פרוסות
1/2 כפית קצח
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית גרעיני כוסברה גרוסים
1 כף שמן זית לתיבול מעודן "יד מרדכי"
אופן הכנת הקרוטונים:
על תבנית אפיה מרופדת בנייר מערבבים הכל.
אופים ב- 180 מעלות למשך 10 דקות.
אופן הכנת הסלט:
מכינים את כל החומרים מראש.
סמוך להכנה מערבבים את הירקות, הפירות והרוטב בעזרת הידיים, כך שהרוטב יעטוף יפה את הסלט.
מגישים בצלחות אישיות, או בקערה יפה, ומפזרים מעט קרוטונים ושקדים על כל מנה.