סלט פנזנלה עם גבינת סטילטון

מתכון של ישרקו מקבוצת טיב טעם לחג השבועות - חג הגבינות והיין. שילוב הגבינות עם המרכיבים הנלווים יוצר הרמוניית טעמים

‏שוברים את הברוסקטות לפיסות גדולות, ומערבבים בקערה עם כל הירקות, גבינה ועשבי תיבול
‏שוברים את הברוסקטות לפיסות גדולות, ומערבבים בקערה עם כל הירקות, גבינה ועשבי תיבול. צילום אפיק גבאי

סלט לחם טוסקני עם שני שדרוגים: שימוש בברוסקטות מתובלות מוכנות ותוספת גבינת כחולה, שמעניקה לסלט טעם עוקצני.

מרכיבים לסלט (6 מנות)

‏5-4 פרוסות ברוסקטה מתובלת כמו של Stiratini

‏2 מגשיות (כ-1/2 קילו) פלפלונים מתוקים חתוכים לטבעות

‏2 כוסות עגבניות שרי בכל מיני צבעים חצויות

‏3 גבעולי בצל ירוק קצוצים

‏150 גרם גבינת בלו סטילטון כמו של Ford Farm מפוררת גס

עלים מ-1/2 צרור בזיליקום

‏1/4 כוס שמן זית כמו של Cirio

‏2 כפות חומץ בלסמי

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הרכבת המנה

מערבבים את כל מרכיבי הסלט.

‏שוברים את הברוסקטות לפיסות גדולות, ומערבבים בקערה עם כל  הירקות, גבינה ועשבי תיבול.

‏מוסיפים שמן זית, חומץ, מלח ופלפל ומערבבים.

טועמים ומתקנים תיבול.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה