סלט פסטה עם טונה בשמן קנולה ושמיר

החומרים (ל- 6 מנות)300 גרם פסטה פוזילי/ פנה/ פרפלה 2 קופסאות טונה בשמן קנולה עם שמיר ויליגר3 כפות מיונזמיץ מחצי לימוןמלח ופלפל שחור גרוסעגבנייה חתוכה לקוביות קטנותכף שמיר קצוץ50 גרם גבינת קשקבל מגוררתאופן ההכנהמבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים עם מעט מלח, עד אלדנטה. מסננים ומעבירים לקערת הגשה. מוסיפים לפסטה את הטונה, עם שמן הקנולה. מוסיפים את המיונז ומיץ הלימון, המלח והפלפל ומקפלים יחד. מפזרים מעל את קוביות העגבנייה, השמיר והגבינה. מערבבים ליד השולחן.

החומרים (ל- 6 מנות)
300 גרם פסטה פוזילי/ פנה/ פרפלה
2 קופסאות טונה בשמן קנולה עם שמיר ויליגר
3 כפות מיונז
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
כף שמיר קצוץ
50 גרם גבינת קשקבל מגוררת

אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים עם מעט מלח, עד אלדנטה. מסננים ומעבירים לקערת הגשה. מוסיפים לפסטה את הטונה, עם שמן הקנולה. מוסיפים את המיונז ומיץ הלימון, המלח והפלפל ומקפלים יחד. מפזרים מעל את קוביות העגבנייה, השמיר והגבינה. מערבבים ליד השולחן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר