סלט פסטה עם מוצרלה זוקיני ובזיליקום

מותג הפסטה האיטלקי ברילה מציע מתכון מתאים לימי הקיץ החמים בו הרוטב הוא המחבר העיקרי בין הפסטה ליתר מרכיבי הסלט. קל להכנה ומתאים כארוחת צהריים, ערב או לאורחים שמגיעים

מערבבים את החומרים לרוטב בצנצנת. טועמים ומאזנים טעמים במידת הצורך. מערבבים את הפסטה עם הרוטב והירקות. צילום נמרוד סונדרס

חומרים ל-4 מנות

1 חבילה פסטה (500 גרם) כמו ברילה טרופי

2 זוקיני פרוסים לרצועות דקות בעזרת קולפן

20 עגבניות שרי פרוסות או חתוכות לרבעים

1 חבילת כדורי בייבי מוצרלה חצויים

1 חופן נבטי בזיליקום או עלי בזיליקום

2-3 כפות צנוברים קלויים

לרוטב

6 כפות שמן זית

2 כפות חומץ בלסמי

1 כף מייפל או דבש

1 שן שום כתושה

מלח ופלפל שחור גרוס

צילום נמרוד סונדרס

אופן הכנת הפסטה

מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה.

מוסיפים מלח ואת הפסטה.

מבשלים לפי ההוראות 6 דקות.

מסננים ומצננים.

מכינים את הרוטב

מערבבים את החומרים בצנצנת.

טועמים ומאזנים טעמים במידת הצורך.

להגשה

מערבבים את הפסטה עם הרוטב ועם הירקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה