סלמון אסיאתי

 

חומרים:
300 גר' סלמון (נתח ורוד ביותר)
1/2 כוס רוטב טריאקי
שומשום לקישוט
בצל ירוק מסולסל
פלפל ומלח

אופן ההכנה:
מניחים בתבנית נייר אפיה, ועליו מניחים את נתח הדג.
אופים כ-5 דקות בחום של 180-200 מעלות.
מוציאים מהתנור ומעבירים למחבת שמראש חיממנו בתוכה את רוטב הטריאקי עם פלפל ומלח על אש נמוכה.
מבשלים כדקה מכל צד, ומורידים מהמחבת לצלחת הגשה.
מוזגים את הרוטב שנשאר במחבת מעל הדג, ומקשטים בשומשום ובצל מסולסל.


ג'וזף – רח' המדע 1, פארק המדע, רחובות טל': 08-9465552






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה