fbpx

סלסלת קדאיף במילוי מוס לברק ערמונים

חומרים:400 גרם אטריות קדאיף טריות60 גרם חמאה (או מחמאה)300 גרם פילה לברק נקי ללא עור וללא אידרות150 גרם ערמונים טריים קלויים וקלופים (או קרם ערמונים מוכן)100 גרם שקדים מולבנים2 כפות גרגירי כוסברה טחונים1 כפית מלח1 כפית פלפל לבן אופן ההכנה:טובלים ומצפים את האטריות בחמאה.מכניסים את האטריות לתבניות אלומיניום קטנות – ליצירת צורה של סלסלה.מכניסים את הערמונים, השקדים והלברק למעבד מזון וטוחנים למוס חלק. בסיום הטחינה מוסיפים את התבלינים ומוציאים לקערה. ממלאים את סלסלת הקדאיף בעזרת כף במוס. מכניסים את הקדאיף לאפייה של 10 דקות בחום של 160 מעלות. את המנה ניתן לקשט עם גרדת תפוז או גזר.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
400 גרם אטריות קדאיף טריות
60 גרם חמאה (או מחמאה)
300 גרם פילה לברק נקי ללא עור וללא אידרות
150 גרם ערמונים טריים קלויים וקלופים (או קרם ערמונים מוכן)
100 גרם שקדים מולבנים
2 כפות גרגירי כוסברה טחונים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל לבן

אופן ההכנה:
טובלים ומצפים את האטריות בחמאה.
מכניסים את האטריות לתבניות אלומיניום קטנות – ליצירת צורה של סלסלה.
מכניסים את הערמונים, השקדים והלברק למעבד מזון וטוחנים למוס חלק.
בסיום הטחינה מוסיפים את התבלינים ומוציאים לקערה.
ממלאים את סלסלת הקדאיף בעזרת כף במוס.
מכניסים את הקדאיף לאפייה של 10 דקות בחום של 160 מעלות.
את המנה ניתן לקשט עם גרדת תפוז או גזר.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר