fbpx

סמבוסק תפוחים בדבש

סמבוסק עירקי ממולא בתפוחים וקינמון, צימוקים ושקדים מולבנים בזיגוג דבש
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

סמבוסק עירקי ממולא בתפוחים וקינמון, צימוקים ושקדים מולבנים בזיגוג דבש 

10 יחידות בינוניות

מרכיבים לבצק:
1 קילו קמח מנופה
1 כף מלח
1 כף סוכר
2.5 כוסות מים
1 כף שמרים יבשים

מרכיבים למילוי:
6 תפוחים גדולים קלופים וחתוכים לקוביות ללא הליבה
חצי כוס צימוקים לבנים
חצי כוס שקדים לבנים קלופים
50 גר' חמאה
חמש כפות סוכר
כפית קינמון
2 כפות דבש
1 ביצה

אופן ההכנה:
הכנת הבצק:
לשים את כל המרכיבים לבצק אחיד וגמיש.
מניחים בקערה ומתפיחים במשך כשעה עד הכפלת נפח.
מחלקים את הבצק לעשרה כדורים ומרדדים.
הכנת המילוי:
מחממים מחבת עם חמאה סוכר תפוחים וצימוקים על אש בינונית.
מערבבים מדי פעם עד לריכוך קל של התפוחים.
מוסיפים שקדים, קינמון ודבש ומערבבים עוד כדקה.
פורסים את הבצק המרודד, קורצים עיגולים בהתאם לגודל הסמבוסק הרצוי, ממלאים בתערובת המילוי סוגרים ומהדקים קצוות.
מורחים בביצה מדוללת בשתי כפות מים.
אופים בחום 180 מעלות עד להשחמה.
מוציאים, מצננים ובוזקים אבקת סוכר.

המחיר: 4 ש"ח ליחידה. בהזמנה מראש בטלפון.
סמבוסביח. הירקונים 27, פ"ת (צומת סגולה) 03-9043033

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר