סמבוסק תפוחים בדבש

סמבוסק עירקי ממולא בתפוחים וקינמון, צימוקים ושקדים מולבנים בזיגוג דבש

סמבוסק עירקי ממולא בתפוחים וקינמון, צימוקים ושקדים מולבנים בזיגוג דבש 

10 יחידות בינוניות

מרכיבים לבצק:
1 קילו קמח מנופה
1 כף מלח
1 כף סוכר
2.5 כוסות מים
1 כף שמרים יבשים

מרכיבים למילוי:
6 תפוחים גדולים קלופים וחתוכים לקוביות ללא הליבה
חצי כוס צימוקים לבנים
חצי כוס שקדים לבנים קלופים
50 גר' חמאה
חמש כפות סוכר
כפית קינמון
2 כפות דבש
1 ביצה

אופן ההכנה:
הכנת הבצק:
לשים את כל המרכיבים לבצק אחיד וגמיש.
מניחים בקערה ומתפיחים במשך כשעה עד הכפלת נפח.
מחלקים את הבצק לעשרה כדורים ומרדדים.
הכנת המילוי:
מחממים מחבת עם חמאה סוכר תפוחים וצימוקים על אש בינונית.
מערבבים מדי פעם עד לריכוך קל של התפוחים.
מוסיפים שקדים, קינמון ודבש ומערבבים עוד כדקה.
פורסים את הבצק המרודד, קורצים עיגולים בהתאם לגודל הסמבוסק הרצוי, ממלאים בתערובת המילוי סוגרים ומהדקים קצוות.
מורחים בביצה מדוללת בשתי כפות מים.
אופים בחום 180 מעלות עד להשחמה.
מוציאים, מצננים ובוזקים אבקת סוכר.

המחיר: 4 ש"ח ליחידה. בהזמנה מראש בטלפון.
סמבוסביח. הירקונים 27, פ"ת (צומת סגולה) 03-9043033

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר