רכיבים:
1 נקניקיית עוף של טירת צבי
1 לחמניה מלחם שחור
100 גר' בצק בירה
שמן לטיגון עמוק
50 גר' חרדל
1 עגבניה פרוסה
5 מלפפונים חמוצים מסוג "פיקלס"
צרור עלי רוקט
חומרים לבצק הבירה:
250 גר' קמח
כוס בירה
2 ביצים
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
מערבבים הכל עד לקבלת בלילה נוזלית, אך לא דלילה מדי.
להכנת הסנדוויץ':
חוצים את הלחמניה ומורחים ביסודיות חרדל.
מסדרים מעל החרדל פרוסות עגבניה, צרור עלי רוקט ומלפפוני "פיקלס" .
מצפים את הנקניקייה בבצק הבירה ומטגנים בשמן עמוק כ-3 דק'.
מניחים על הירקות.