fbpx

סנדוויץ' גרמני: נקניקיית עוף בבצק בירה

רכיבים:1 נקניקיית עוף של טירת צבי 1 לחמניה מלחם שחור100 גר' בצק בירהשמן לטיגון עמוק50 גר' חרדל1 עגבניה פרוסה5 מלפפונים חמוצים מסוג "פיקלס"צרור עלי רוקטחומרים לבצק הבירה:250 גר' קמחכוס בירה2 ביצים1/4 כפית מלחאופן ההכנה:מערבבים הכל עד לקבלת בלילה נוזלית, אך לא דלילה מדי.להכנת הסנדוויץ':חוצים את הלחמניה ומורחים ביסודיות חרדל.מסדרים מעל החרדל פרוסות עגבניה, צרור עלי רוקט ומלפפוני "פיקלס" .מצפים את הנקניקייה בבצק הבירה ומטגנים בשמן עמוק כ-3 דק'. מניחים על הירקות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רכיבים:
1 נקניקיית עוף של טירת צבי
1 לחמניה מלחם שחור
100 גר' בצק בירה
שמן לטיגון עמוק
50 גר' חרדל
1 עגבניה פרוסה
5 מלפפונים חמוצים מסוג "פיקלס"
צרור עלי רוקט

חומרים לבצק הבירה:
250 גר' קמח
כוס בירה
2 ביצים
1/4 כפית מלח

אופן ההכנה:
מערבבים הכל עד לקבלת בלילה נוזלית, אך לא דלילה מדי.

להכנת הסנדוויץ':
חוצים את הלחמניה ומורחים ביסודיות חרדל.
מסדרים מעל החרדל פרוסות עגבניה, צרור עלי רוקט ומלפפוני "פיקלס" .
מצפים את הנקניקייה בבצק הבירה ומטגנים בשמן עמוק כ-3 דק'.
מניחים על הירקות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר